www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 16 Listopad 2019
 
 
NAJAVA PROSVJEDA U DEN HAGGU 24.09.2011.
Ponedjeljak, 05 Rujan 2011



Subota 24.9.2011, u DEN HAAG-u, NIZOZEMSKA HET MALIEVELD, u 14:00 sati

POKAIMO CRVENI KARTON HAAGU
http://www.youtube.com/watch?v=hMl80QpYpPM
Preporuujemo - pogledajte!
Vas  Danijel Lui i Petar osi

www.icty-injustice.org

LUDWIGSHAFEN / DEN HAAG - Serija mirnih prosvjeda u organizaciji Hrvatskog svjetskog kongresa protiv prvostupanjske presude Haaškog suda hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markau te ocjene Oluje kao „zloinakog pothvata“ doivjet e svoj vrhunac u – Den Haagu.
U subotu, 24. rujna 2011. s poetkom u 14 sati (Den Haag, Het Malieveld) najavljen je novi, dostojanstveni skup kojim se eli ukazati na injenicu da Hrvatska nije utemeljena na zloinima ni etnikom išenju, da su hrvatska vojska i policija branili suverenitet i integritet svoje zemlje te da je Oluja bila legitimna vojna operacija kojom je zaustavljen rat i otvoren put prema trajnom miru u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Istodobno je ovaj prosvjed namijenjen kao skup potpore svim Haškim uznicima iz BiH i Hrvatske.

I ovaj put e se prosvjednicima obratit niz kvalitetnih govornika popraene bogatim kulturnim programom, meu ostalima elimo posebno istaknuti msgr. dr. Milu Bogovia, biskupa gospiko-senjskog te Marka Lukia, dopredsjednika braniteljske udruge „Zavjet“ – umirovljenog generala Specijalne Policije i prvog zapovjednika ATJ Luko.

Sukladno eljama svih naših Haških uznika ni u Den Haagu se nee dopustiti  politiziranje prosvjeda niti profiliranje bilo koje politike stranke ili pokreta uoi predizborne kampanje u Hrvatskoj.
Pozivamo svakako sve politike stranke i pokrete da ovaj prosvjed obznane meu svojim lanovima te molimo iste da ne istiu bilo kakvu stranaku simboliku. Oekujemo do sada najvei odaziv prosvjednika, a naravno da su ve pripremljeni upeatljivi crveni kartoni koji e biti pokazani haaškim sucima, i to ovaj put na njihovom, domaem terenu.

Doite i Vi i pokaite Haagu crveni karton! Sve informacije glede prosvjeda i organiziranog dolaska moete pogledati na našoj mrenoj stranici
www.icty-injustice.org
Za sada imamo najavljene organizirane dolaske iz Hrvatske, Švedske, Švicarske i Njemake. Ljubazno Vas molimo da proslijedite ovu informaciju u svom djelokrugu kako bi što više Hrvata dobilo ove informacije.

Uz pozdrav „Bog i Hrvati“ i najljepše pozdrave, sve lijepo i dobro, u ime organizatora

Hrvatski svjetski kongres

Danijel Lui i Petar osi
 
 

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!