www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Subota, 04 Travanj 2020
 
 
IZLOBA FOTOGRAFIJA "DANI SJEANJA NA RTVE KOMUNIZMA" - ELIMIR KUATKO
Nedjelja, 11 Oujak 2012
Omiš 9.oujak 2012.

U gradskoj vijenici odrana je godišnja skupština HRVATSKIH RATNIH VETERANA  1941.-45. Hrvatski domobran i Domovinskog rata. Prisustvovali su i mnogobrojni gosti predstavnici Opina Omiš kao i upanije.

Kao dokumentarist i publicist u organizaciji Hrvatskog domobrana središnjice Zagreb i predsjednika gosp. Nikole Matiia, kao poseban uzvanik, postavio sam svoju izlobu fotografija pod nazivom
DANI SJEANJA NA RTVE KOMUNIZMAOD BLEIBURGA DO SVETOG GRGURA
Istu postavku preuzima Dubrovnik, a 24. oujka 2012.g. se vraa u Zagreb od kuda 21. travnja seli u Našice, Karlovac i dalje prema pozivima gradova.

U svome izlaganju i pozdravu kao sudionik Bleiburga i zatoenik sa Svetog Grgura i autor izlobe prisutne pozdravio sam i kao izaslanik Hrvatskog rtvoslovnog društva i predsjednika prof. dr. sc. Zvonimira Šeparovia.

Tom prilikom podijeljena su i odlija, na alost onih koji nema, u njihovi ime odlija su primila njihova djeca. Posebno je bilo dirljivo kada je jedan djeak prilikom primanja odlija zaplakao.

Neka se ne zaboravi…
elimir Kuatko
 
                                                                                                                                    Roen je 18. travnja 1968. u Veljunu Primorskom blizu grada Senja, otac Ivan, majka Marija. Odrastao je u Krivom Putu pokraj Senja, a školovao se u Senju i Zagrebu. Damir Tomljanovi - Gavran sahranjen je u Krivom Putu pokraj Senja.

Više o junaku Domovinskog rata pogledati na linku:
http://www.udruga-gavran.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=284:damir-tomljanovi-gavran&catid=82:u-vjeni-spomen

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!