www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Nedjelja, 29 Oujak 2020
 
 
HRVATSKI NARODE - SRAMI SE!
Subota, 24 Oujak 2012
Piše: Rudi Tomi

Sram me spopada kada proitam u tisku, ili na web stranicama hrvatskih portala, ili vidim na malim ekranima, ili na YouTube, kako se sramotno ponašaju najviši dravni dunosnici u Republici Hrvatskoj; kako besramnici sramote sebe i hrvatski narod pred svijetom poniavajui se kroninim neprijateljima hrvatskog nacionalnog i dravotvornog bivstva.

Prekipjelo je u glavi svakom normalnom ovjeku koji je uo srpskog povjesniara Jovana Peina na HTV –ovoj emisiji: ''Hrvati su primitivci, a Vukovar je bio srpski grad… Hrvati uzimaju sve tue. Hrvati su prisvojili i Tomislavovu krstionicu, koja pripada Italiji'', rekao je Pein.

Pein, povjesniar i bivši direktor Arhiva Srbije, optuio je katolike sveenike da su s ustašama inili ratne zloine, a rekao je za etnike, da ''nikada nisu inili nikakve zloine.'' Na kraju emisije dao je povijesnu lekciju Josipovievim, Mesievim i Kukuriku graanima u RH ''da pogledaju dokud je bila Srbija, a dokud Hrvatska'' te da ''Hrvati danas govore srpskim jezikom.''
Netko e od Hrvata rei, da je Pein (inae etnik idovskog podrijetla) kontroverzna osoba, pristaša Drae Mihailovia, te da su njegove izjave izljev mrnje. Ali, nismo zaboravili kada je predsjednik Srbije Boris Tadi, ''demokrata i Europejac'' i najomiljeniji prijatelj hrvatskog predsjednika Josipovia, rekao da je Ruer Boškovi bio Srbin. 

Hrvatski je narod u dva krvava rata (1941. i 1991.) pobijedio srpski šovinizam i fašizam, etništvo i velikosrpstvo na hrvatskim povijesnim i etnikim prostorima, ali taj genocidni narod još nije ukroen!

Srbi u RH i u Srbiji ohrabreni su izborom Kukuriku politiara, masmedijem i hrvatskim jalom, koji su svojim antihrvatskim ponašanjem ubili u narodu osjeaj za rodoljublje i domoljublje, što je mnoge i najdravotvornije branitelje otjeralo u oaj beznaa. Zašto se hrvatski branitelji ubijaju? Zašto u RH ima 1106 registriranih Braniteljskih udruga? Zašto imamo 114 politikih stranka? Nema pametnog odgovora na ovakve apsurdnosti.

''Svaki pokušaj domoljubnog lanstva da se nešto promijeni završavao bi neslavno, naješe osnivanjem još jedne desne stranke. U dvadeset godina prividne demokracije dobili smo desetke desnih stranaka, a rezultat  rada tih stranaka je rasprodana drava, osiromašen narod i komunisti na vlasti.'' (Dragovoljac.com)

Dakle, ne valjaju nam politiari - koje smo izabrali; ne valjaju nam sredstva javnog priopavanja - koje plaamo; ne valjaju nam susjedi u Balkanskoj regiji - ali punimo dvorane na njihovim koncertima i utakmicama (makar dobili i batine); ne valjaju nam susjedi na Zapadu -a Sloveniji smo dali dio hrvatskog mora i Talijanima prepustili Istru; ne valja nam Europska zajednica - a dopustili smo da nam namee ivotne i kulturne standarde, i presude hrvatskim generalima; ne valja nam englesko-amerika politika - a uveli smo engleštinu u komuniciranje i nazive; ne valja nam politika Vatikana - a dopustili smo da Italija uzima crkvene imovine u Hrvatskoj; ne valja nam Crkva u Hrvata - a hrlimo na misno slavlje (hipokrizija) !!!  

Gdje da Boga stavimo - kad e ukloniti krieve iz javnih ustanova u RH? Što e nam obitelji kad se homoseksualci mogu eniti i djecu prisvajati?

Sram me je - što se moram sramiti svoga naroda!

Ovo su injenice koje pokazuju koliko je obeshrabljen, obezglavljen i nemaran hrvatski narod, da je povjerio krvavo steenu slobodu i dravnu samostalnost ljudskom ološu u hrvatskom društvu da vodi izdajniku politiku. Mala skupina dobro organiziranih i plaeni ljudski spodoba praktino linuju rodoljubne, domoljube i branitelje u RH.

Mogli bismo prstom pokazati na osobe (u tri skupine), koji su uzronici svih zala u Hrvatskoj. Mada su malobrojni, ali su zdrueni zajednikim poslom, te predstavljaju snagu i mo, jer nisu zaustavljeni nakon Oluje.

Prvi skup ima oko dvadesetak najgrlatijih i najpokvarenijih reimskih novinara, koji su rasporeeni u glasilima, portalima i na TV ekranima.

Drugi skup ima oko pedesetak politiara - sabornika ili stranakih elnika, koji slue tuinskim interesima. Potrebno je takoer naglasiti da su nacionalne manjine privilegirane u RH i slue svojim matinim središtima na štetu hrvatske samobitnosti.

Trei skup ima oko 200 obitelji koji su se obogatili od privatizacije u vrijeme osloboditeljskog rata, koji su opljakali hrvatsku nacionalnu imovinu, rasprodali hrvatska poduzea, uništili gospodarstvo i sve grane privrede. Drava ivi od posuenog novca, a kamate plaa od prihoda turizma.  

Znanstvenici su dokazali zašto demokracija nigdje ne funkcionira. Naime, narod je preglup da izabere pravog vou! Izbor George W. Bush za predsjednika SAD (2 puta!) bio je povod prof. Davidu Dunninga-u za istraivanje birake prosudbe. Ako igdje u svijetu treba dokazati vjerodostojnost ovog znanstvenog otkria, za to imamo klasian  primjer u Hrvatskoj.  Hrvati su znali da je Stjepan Mesi, kao predsjednik Jugoslavije bio spreman pustiti JNA da uništi pokret osloboenja u Hrvatskoj. Ipak, narod bira Mesia (2 put) za predsjednika RH.!

U predsjednikoj predizbornoj kampanji Ivo Josipovi je rekao, ako on bude izabran da e Hrvatska biti crvena. Unato tome Hrvati ga biraju za predsjednika! Izbornom pobjedom Kukuriku koalicija formirala je Vladu, tako da su komunisti, nakon dvadeset godina, slubeno (ponovo) preuzeli vlast u Hrvatskoj.  Ovo nije došlo po milosti Bojoj!

Zakljuna misao

Razveselila me je vijest da su radnici Jadrankamena išamarali svog direktora. Smrknulo im se kada su ga vidjeli u bijesnom novom Audiju A6, a radnicima nije isplatio njihove plae. Doekali su ga na parkiralištu, izvukli za uši iz auta, opalili mu nekoliko šamara i ispljuvali ga. Toni Drpiu, Josipu i Marku Etereviu - dokazali su da je nevolja prigoda za hrabrost i stoga im estitamo na odlunosti!

Neka ovaj ''incident'' radnika Jadrokamena bude uzor hrvatskom puku, kako bi trebalo ''ugostiti'' politike predstavnike, koje su poslali u Sabor, a ne ispunjavaju svoja obeanja, nego sramote hrvatski narod - treba ih išamarati i ispljuvati. Isto tako treba postupiti i sa novinarima, koji blate hrvatske svetinje i optuuju hrvatske branitelje za ratne zloine.    

Okanimo se pisanja provrijednih pisama i peticija, jer to nitko ne ita, ili ne dri do toga. Nisu ni prosvjedi uinkoviti, ako nisu masovni. Sudstvo u RH ne funkcionira. Jedino šamari (šamar nije ''zloinaki pothvat'', nego sramota) mogu (ne)ljude usmjeriti na pravi put. Neka nitko od ovih prepoznatljivih ne bude siguran da na ulici ne dobije šamar ili ispljuvak. Dira necessitas! (kruta nuda!)

Još nije kasno uiniti neke znaajne poteze za dobrobit hrvatskog naroda, ali treba narod biti organiziran, jer nije teško srušiti vlast ni u diktatorskom reimu ako je narod sloan, a u demokratskom sustavu vladu se moe prisiliti na raspisivanje novih izbora. Ako RH ue u Europsku zajednicu u ovakvom politikom sastavu, onda moemo biti sigurni da emo biti prvi meu evropskim narodima koji emo izgubiti nacionalni suverenitet!

Ako ovaj apel ne potakne hrvatskog ovjeka na ljudsko dostojanstvo, nacionalni ponos i osjeaj domoljublja, onda znamo sudbinu: ''Hrvatska e postati zemlja konobara i sobarica!'' (D. Pavun)
     
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!