www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 04 Oujak 2021
 
 
APEL ZA POMO - DR. RUICA AVAR
Nedjelja, 01 Travanj 2012
Hrvatski pokret za ivot i obitelj
Maksimirska 51/II
10000 Zagreb
Tel/Fax: (01) 2316 014
Mob (dr. avar): 098 389 890
E-mail:
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

Zagreb, 29. 3. 2012

Poštovanim i dragim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i izvan domovine!

APEL ZA NOVANU POMO OBITELJIMA U NEVOLJI

Poštovani i dragi prijatelji, Hrvatice i Hrvati!

Mir, radost i svako dobro od Uskrslog Gospodina vama, vašim obiteljima i svim vašim dragima!

Obraam Vam se s velikim poštovanjem i zahvalnošu u ime humanitarne udruge Hrvatskoga pokreta za ivot i obitelj i u svoje osobno ime, kao predsjednica udruge, s jednom usrdnom zamolbom!
Naime, kao što Vam je, vjerujem, ve i poznato, Hrvatski pokret za ivot i obitelj je udruga osnovana na Blagovijest, 25. oujka 1990. godine.
Zauzimamo se, miroljubivim i demokratskim sredstvima, na temelju katolikog i univerzalnog morala, za apsolutnu zaštitu svakog ljudskog ivota, od zaea do prirodnoga kraja, kao i za sve druge duhovne i moralne osobne i obiteljske vrijednosti, za pravdu i neotuiva ljudska, obiteljska i narodna prava. Takoer, posebno za pomo obiteljima sa veim brojem djece. Za cijelo vrijeme svoga djelovanja materijalno smo, uz Boju pomo i pomo dobrih ljudi, sve na volonterskoj osnovi, maksimalno pomagali ljudima u nevolji, posebno u teškim problemima tijekom Domovinskog rata.

Na našu veliku alost, a kao što i sami znate, prilike u domovini Hrvatskoj i u hrvatskoj dravi, Republici Hrvatskoj, kao i u Bosni i Hercegovini, i dalje su jako teške, a mogunosti pomoi sve manje. Nama se mnogi obraaju za pomo, a i pojedine obitelji progonjenih i zatvorenih hrvatskih branitelja, jer mene osobno poznaju, s obzirom da sam pratila ta prealosna i montirana suenja u Zagrebu, u ime Hrvatskoga pokreta za ivot i obitelj i u ime Hrvatskoga rtvoslovnog društva, koje vodi portvovni i agilni prof. dr. Zvonimir Šeparovi, a i ja sam u predsjedništvu toga znaajnog hrvatskog nevladinog udruenja.

Stoga Vas, dragi prijatelju/ce ponovno usrdno molim, iako znam i vjerujem da Vam se mnogi obraaju, da ste Vi i do sada puno pomagali, da i ovoga puta, pred ovaj veliki blagdan Uskrsnua Gospodinova, u danima blagoslovljenog velikog vremena korizme, opet razmislite moete li uloiti i najmanji novani prilog za ljude i obitelji u nevolji, putem naše udruge, jer baš ništa ne traimo za sebe, niti smo ikada traili, niti za sebe nešto koristili, osim minimalnih sredstava za pokrivanje troškova ureda.

Rauni naše udruge su:
- kunski iro raun:
Vlasnik rauna: Hrvatski pokret za ivot i obitelj
Broj rauna (kod PBZ): 2340009-1100203060
- devizni raun (IBAN):
Vlasnik rauna: Hrvatski pokret za ivot i obitelj
Broj rauna (IBAN): HR85-2340009-1100203060
SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Svi potrebiti pomoi koje ete razveseliti za ovaj veliki blagdan Uskrsa, bit e Vam, zajedno s nama, neizmjerno zahvalni, uz usrdne molitve da Vama i Vašoj obitelji uistinu bude Sretan i blagoslovljen Uskrs, kao i cijela ivotna budunost!

Neka nam uvijek ivi sretna i blagoslovljena domovina Hrvatska, kao i svi Hrvati i Hrvatice sa obiteljima izvan domovine u cijelome svijetu, uz Boji blagoslov!

S najveim poštovanjem, zahvalnošu i ljubavlju u Kristu, Sretan i blagoslovljen Uskrs od srca Vama i svim Vašim dragima eli, sa svojom obitelji

dr. Ruica avar, Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

predsjednica Hrvatskoga pokreta
za ivot i obitelj
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!