www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Naslovnica > In memoriam > In memoriam > IN MEMORIAM ZLATKO PIPEK
Nedjelja, 05 Srpanj 2020
 
 
IN MEMORIAM ZLATKO PIPEK
etvrtak, 05 Travanj 2012
         ZLATKO PIŠPEK
        (6. rujna 1955. – 04. travnja 2012.)


U upanijskoj bolnici u akvcu preminuo je u srijedu, 4. travnja 2012. godine u jutarnjim satima Zlatko Pišpek iz Meimurja, sin Stjepana i Elizabete roene Horvat istinski domoljub, uzoriti vjernik upe Kotoriba, bivši lan crkvenog vijea, te predsjednik ekonomskog vijea upe Kotoriba, lan Društva za obiljeavanje grobišta ratnih i poratnih rtava iz Varadina i rtava komunizma iz akovca.

Pogreb je u etvrtak, 5. travnja u 16 sati na groblju u Kotoribi, a nakon toga misa zadušnica sluit e se u upnoj crkvi Sedam alosti BDM i Uzvišenja Svetog Kria u Kotoribi.

Pokojni Zlatko dao je znaajan doprinos utvrivanju rtava Drugog svjetskog rata i poraa na podruju rodne upe , a njegovom zaslugom postavljen  je spomen kri na grobištu Leš u Kotoribi. U spomen na stradale upljane i rtve grobišta Leš tu se svake godine prireuje, na Dan dravnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja.

Pozivamo lanove Društava i sve prijatelje pokojnog Zlatka da sudjeluju u ispraaju i sudjeluju na misi zadušnici. Supruzi Anici, djeci, Valentini i  Mariu, kao i malom Alanu i zetu. Sestri Mariji i bratu Zdravku .... prijateljima i rodbini izraavam kršansku suut i zahvalnost za ljubav i strpljenje s kojim su dragom Zlatku iskazali za njegove ivota i bolesti.

Poivao u miru Bojem!
obavijest franjo talan
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!