www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 02 Travanj 2020
 
 
BLEIBURG - SOL NA RANU
Subota, 07 Travanj 2012
Miljenko Babai
Put dr. J. Luia 6
Mandaljena
HR – 20207 Mlini

Veliki Petak, 6. travnja 2012.

Predsjednik Hrvatskog Sabora, gosp. Boris Šprem
Predsjednik Hrvatske Vlade, gosp. Zoran Milanovi
Predsjednik Republike Hrvatske, gosp. Ivo Josipovi
Hrvatska Radio Televizija, Zagreb

Nakon teške muke, izrugivanja i razapinjanja, Isus na kriu kae da je edan. ovjek bi dao vode, a neovjek prua još gorine; ocat ili u. Nakon teških muenja, smaknua i proganjanja obitelji i unuadi nevino pobijenih nakon rata - u miru, u Bleiburgu i na Krinim putovima, ovjek bi u svojoj Dravi oekivao poštovanje (vode), a ne u i soljenje rana. Da, etnici i partizani su nerijetko rtvama solili rane. Mnogo je primjera za koje po svojemu ocu zna gosp. Ivo Josipovi. Sigurno to zna i gosp. Boris Šprem jer je bio spreman u Kumrovcu otvarati izlobu zloincu J. B. Titu koji je s partizanima i komunistikom partijom izvršio genocid nad hrvatskim narodom. Ako Vam, gospodo, pristaje tako radosno odgovarati na podmetanja i lai u pismu Danijela Ivina, oekujem i ja odgovor na ovo svoje pismo.

Godinama sam išao u Bleiburgu i hodoastio na mnoga masovna stratišta u Sloveniji i Hrvatskoj. ivio sam u inozemstvu i susreo mnoge preivjele s Krinog puta. Kao sveenik sam razgovarao s ljudima koji su prošli ta teška stradanja. Zar je danas potrebno izrugivati tu strašnu tragediju hrvatskog naroda? Jer, u Bleiburgu su ipak likvidirani ljudi. Austrijanac, ija je kua odmah nadomak Bleiburškog polja, je svjedoio kako su partizani, kad su od Engleza preuzeli ljude koji su odloili oruje pred njegovom kuom, naoigled njegove obitelji oderali asnika hrvatske vojske kao upozorenje svima što ih eka za neposluh. Nedaleko u šumi su dvije masovne grobnice zajedno s konjskim lešinama. Nedavno je to mjesto iskapano po nalogu odvjetništva i policije iz Klagenfurtha. Ve spomenuti Austrijanac je kasnije svjedoio kako partizani iskapali ta mjesta i ljudska trupla prevozili u Sloveniju. Pogledajte primjer dr. Floriana Thomasa Rulitza, kojemu UDBA danas prijeti u Austriji zbog tih svjedoanstava! Bilo bi vrijedno uzeti u obzir svjedoanstvo Ivana Otta, kao i svjedoanstva engleskih vojnika, ako ve ne vjerujete Hrvatima. Je li potrebno i dalje ostati neovjek i zloinac kao gospodin Danijel Ivin, pa onako sramotno govoriti lai i to još danas nakon otvaranja rudnika Barbarin rov kod Laškog u Sloveniji. Svi znamo tko je provjeravao koliko je dobro zapeaen otvor rudnika. 'ovjek, kako to gordo zvui'.

Moda gosp. Ivin zna tko i kako je 'obavljao posao' oko rudnika? ovjek svakako zna mnogo više. Rado bih s njim obišao ta njemu poznata mjesta, baš kao mnogi. Gospodo! Zar nije vrijeme za utvrivanje rtava Bleiburga i Krinog puta svih nacionalnosti? Ako znamo broj stradalih u Domovinskom ratu, vrijeme je za utvrivanje svih istina i stradanja. Da, Gospodo, vrijeme je i za utvrivanje stradanja u Jasenovcu.Vrijeme je otkrivanja svega što su u Jasenovcu uinile ustaše, kao i svega što je u logoru bilo nakon ustaša. A logor u Jasenovcu je dugo nakon njih i dalje bio mjesto stradanja. Vrijeme je da Hrvatski Sabor zatrai brisanje s popisa stradalih u Jasenovcu onih koji to jamano nisu; poput rtava etnika iz Gata, Bitelia i sl. Napokon, to je dunost Hrvatske drave. Nema opravdanja za prijašnje hrvatske Vlade jer naalost, i HDZ su preuzeli bivši komunisti i s etnicima (Stanimiroviem i ostalima) nanosili tešku pogibelj hrvatskom narodu. Izgleda kako djeca i unuci masovnih ubojica i nakon Drugog svjetskog rata ustraju u lanom opravdavanju svojih oeva i djedova, te tako davaju samo u i sol narodu. Naalost, nije se dogodilo prvi put kroz hrvatsku povijest da u Hrvatskom Saboru sjede ljudi nedostojni hrvatskog naroda (neki su dobili i nogu u stranjicu). Oekujem da dobro promislite što je i zašto Bleiburg i iz kojega razloga Englezi ne dozvoljavaju otvaranje arhive. Judini srebrnjaci su prokleti, baš kao i sve u ljudskoj povijesti zaraeno na nevinoj krvi. Makar partizani/komunisti govorili kako ne vjeruju u Boga, svjedoci smo kako im krvave ruke ne daju mira.

S poštovanjem ,

Miljenko Babai  Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Na znanje:
1. Hrvatska Biskupska Konferencija, Zagreb
2. Arhiva
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!