www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Subota, 04 Travanj 2020
 
 
SRAMOTNI INCIDENT SPC - MUNA I PONOSNA SAHRANA HRVATSKOG BRANITELJA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI
Nedjelja, 15 Travanj 2012
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUNICA ŠIBENIK

PRIOPENJE ZA JAVNOST

HRVATI KATOLICI I HRVATI PRAVOSLAVCI PORUUJU

Sramotan incident SPC-Muna i ponosna sahrana Hrvatskog branitelja pravoslavne vjeroispovijesti

http://www.udruga-gavran.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=2675:sramotan-incident-spc-muna-i-ponosna-sahrana-hrvatskog-branitelja-pravoslavne-vjeroispovijesti&catid=80:zanimljivosti

http://www.jutarnji.hr/pravoslavni-svecenik-zabranio-pokop-branitelja-uz-vojne-pocasti/308960/

http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/hrvatska/15229


 Skradin/Bratiškovci 13.04.2012. Danas je sahranjen Hrvatski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti Goran Dragovi ratni pripadnik 113. šibenske brigade, na pravoslavnom groblju u Bratiškovcima kod Skradina.

Obzirom da je Goran kao dragovoljac Domovinskog rata ovjek koji je stao na branik Hrvatske domovine, pravoslavne vjeroispovijesti, ponovno je kao i prije par godina došlo do mune situacije prilikom sahrane, jer je stav srpske pravoslavne crkve, kako je rekao pravoslavni sveenik Milorad urevi da se na pravoslavnom groblju iako je bio Hrvatski branitelj Goran ne moe sahraniti uz odavanje vojnih poasti prilikom sahrane.

Pravoslavni pop Milorad urevi postavio je uvjet i rekao: Ukoliko na pokopu bude poasni vod, a na lijesu Hrvatski stijeg, da on tu sahranu nee kao pravoslavni sveenik voditi.

DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI OBJAVLJENI TEKST STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA O OPRAVDANOJ OBNOVI HRVATSKE PRAVOSLAVNE CRKVE

HRVATI KATOLICI I HRVATI PRAVOSLAVCI PORUUJU

Odluno smo obnovili hrvatsku pravoslavnu crkvu i pored nekih birokratskih zavrzlama kojima razni repovi okupatora s hrvatskim janjiarima vremenski ... koe.

Hrvatski pravoslavci uvršuju hrvatsku pravoslavnu crkvu u Hrvatskoj i sve ine po pravilima pravoslavlja u svijetu.

Hrvatski teritorij srpskoj pravoslavnoj crkvi nije više uporište, dok nabraja  „svoju” materijalnu imovinu što je kroz prošlo stoljee u Hrvatskoj ugrabila, zbog ega i jest osnovana u Hrvatskoj i da bi bila uzor, vodilja svome srpskom narodu kao okupatoru Hrvatske.

Prema svim pravilima pravoslavlja srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj nema više uporišta na hrvatskim prostorima, dok kalkulira s vremenom pokušava ignorirati stvarnost.

Ubudue, neka popovi dosadašnje srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj slobodno otputuju u Srbiju i tamo poduavaju Srbe kršanskim vrijednostima – ivotu, što im i jest zadaa i uvjet da se na Zemlji ivi uzorno i sretno.

Dakle, okupatorima je opomena kako nisu dovoljni samo njihovi zakoni, po kojima su se kao zlo sami urušili, bez Bojih zakona po kojima ovjek jest.
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!