www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 01 Travanj 2020
 
 
SRETAN TI ROENDAN GENERALE!!!
Srijeda, 09 Svibanj 2012
Priopenje za medije svima!!!

Do sada Ti nikada nismo javno estitali roendan. Popustili smo pred Tvojom eljom da to bude fešta Tvoja i Tvoje obitelji i prijatelja. Znaš po sebi da nismo od velikih rijei i prevelike buke ni kad se slavi, a ni kad se ali. Znaš i sam da sve to, i lijepo i runo, proivljavamo duboko i snano u sebi, ma koliko nas to koštalo zdravlja i ivota. Tako je bilo i svih godina od kako si tu gdje Ti nije mjesto, a posebno od nedavno od kad smo sve svjesniji, da jaa nepravda.

Sigurni smo ipak da nije jaa od istine, pa Ti samo elimo rei da smo svi mi branitelji bili i ostali dio Tvoje velike obitelji što nas ini posebno ponosnima. elimo Ti uz 57. roendan prije svega da budeš zdrav i spreman za još jednu veliku bitku. U njoj Tebi i sebi elimo pobjedu i sreu, te da drugi roendan slaviš uz svoje najdrae, na svojim Peskima, u Tvojem rodnom urevcu.

A mi emo zapaliti baklje na kniskoj tvravi da se vidi da ljubav prema domovini uvijek gori kao što si Ti gorio za Domovinu kad je trebalo.

Braniteljski portal i prijatelji odaslat e spektakularnu estitku sa kninske tvrave koja je i simbol pobjede nad srboetnikim agresorom velianstvenom bakljadom palei 57. baklji za roendan generala Markaa.

Ovim putem pozivamo sve navijake skupine da jedinstveni u ovoj estitci dou na kninsku tvravu 8. svibnja u 20. sati, takoer pozivamo i hrvatske graane i hrvatske branitelje, športaše kao i predstavnike športskih klubova i moto klubova, da nam se pridrue i da svi zajedno sa kninske tvrave pošaljemo velianstvenu i dostojanstvenu roendansku estitku i poruku generalu Mladenu Markau da ga hrvatski narod nije zaboravio.

Braniteljski portal e ovaj dogaaj prenositi u ivo na svojoj stranici (www.braniteljski-portal.hr)
Bez obzira na vremenske prilike (kiša, vjetar) molitva i bakljada na Kninskoj Tvravi biti e odrana.

BRANITELJSKI PORTAL I PRIJATELJI
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!