www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 24 Veljaa 2020
 
 
POZIV NA HODOAE I DAN MOLITVE U MARIBOR
Ponedjeljak, 01 Listopad 2012
Na Misijsku nedjelju, 21. listopada 2012., Hrvatsku Katoliku Misiju bl. Alojzija Stepinca u Mariboru, koji je ove godine Europska prijestolnica kulture, pohodit e varadinski biskup mons. Josip Mrzljak. Svoj pastirski pohod biskup Mrzljak iskoristit e takoer za susret s vjernicima Katolicima u Sloveniji, koji nedjeljom dolaze na svetu misu na hrvatskom jeziku. Stoga e se kao i svake godine unutar Misije odrati ve tradicionalni DAN MOLITVE uoi Svih Svetih i Dušnog dana. Program zapoinje sveanom svetom misom u Mariboru s poetkom u 10,00 sati u crkvi svetog Alojzija Gonzage na Koroškoj cesti 1. Nakon svete mise u Mariboru, program se nastavlja zajednikom molitvom i paljenjem svijea u znak kršanskog spomena za sve nevine rtve totalitarnih reima na novom mariborskom groblju Dobrava, u blizini Tezanskog Gozda, u Memorijalnom centru s poetkom u 11.30 sati.

vl. Marko Zadravec, dušobrinik

vl. Marko Zadravec – dušobrinik: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript ; 00385/989160-485
Hrvatska katolika misija Alojzije Stepinac–Maribor
Ljubljanska cesta 13, 2000 MARIBOR-SLOVENIJA-EU

Poštovani Katoliki vjernici, draga brao i sestre u Kristu - LJUDI DOBRE VOLJE I NAMJERE...

Ovim putem elim Vas obavijestiti da e 21. listopada 2012., našu Hrvatsku Katoliku Misiju bl. Alojzija Stepinca u Mariboru pohoditi varadinski biskup mons. Josip Mrzljak. Svoj pastirski pohod biskup Mrzljak iskoristit e takoer za susret s vjernicima Katolicima u Sloveniji koji nedjeljom dolaze na svetu misu na hrvatskom jeziku u našu Misiju. Stoga e se kao i svake godine unutar Misije odrati DAN MOLITVE uoi Svih Svetih i Dušnog dana prisjeajui se svih naših pokojnih za koje emo moliti. Susret emo zapoeti svetom misom u Mariboru. Moliti emo i za sve nevine rtve na novom mariborskom groblju Dobrava, u blizini Tezanskog Gozda u Memorijalnom centru kamo emo se svi zajedno nakon svete mise uputiti. Ujedno e to biti i dan druenja sa Ocem Biskupom i za obiteljskim stolom za sve one koji se najzadnje do 14.10.2012. prijave za ruak te zaduenim kontakt osobama refundiraju troškove ruka…

Plan i program proslave Dana molitve 21.10.2012:
SVETA MISA u Mariboru (10.00h),
MOLITVA NA GROBLJU DOBRAVA (11.30h),
ZAJEDNIKI RUAK u Mariboru (12.30h)

U Mariboru e biti sveana sveta misa s poetkom u 10,00 sati u crkvi svetog Alojzija Gonzage na Koroškoj cesti 1. Svetu misu predvodit e biskup Mrzljak zajedno sa ostalim sveenicima. Bilo bi lijepo da se u što veem broju okupimo na svetoj misi u 10,00 sati i na zajednikoj molitvi u 11,30 sati, a dakako i na zajednikom ruku oko 12,30 sati u GURMANSKOM HRAMU (u sklopu poznatog bivšeg poduzea TAM u blizini Mariborskog sajma), a koji se nalazi na adresi Zagrebaka cesta 92.

Obzirom da Misija nema nikakvih stalnih prihoda, a ove godine nismo traili ni pomo sponzore, ni donatore molim sve one koji su zainteresirani za sudjelovanje na zajednikom sveanom ruku s biskupom Mrzljakom da najkasnije do 14.10.2012. zaduenim kontakt osobama uplatite 10 Eura po osobi. U tu cijenu uraunat je kompletni menu ukljuujui i jedno pie i kavu. Menu sadri: 2 vrste juha; svinjski odrezak u umaku; restani krumpir i ria; salatu i desert, ponueno pie na stolu i kavu.

Napomena:

Za studente,srednjoškolce i radniku mlade do 18 godina kao i one koji nemaju
zaposlenje cijena ruka i pia iznosi 8 Eura. Prijevoz do Crkve kao i mjesta odravanja zajednike molitve na Groblju, te ugostiteljskog objekta GURMAN na Zagrebakoj cesti 92 je u vlastitoj odgovornosti svakog pojedinca. Sa eljom da se naemo u što veem broju prvenstveno kao Katoliki vjernici molitve i sabranosti, Narod dostojanstva, kulture mira i nepolitikanstva, od srca vas pozdravljam i elim Vam svako dobro u Gospodinu!  

Vaš vl. Marko Zadravec:
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript   (00385-98-91-60-485)

Ostale kontakt osobe vezane za Zajednice, Društva, Udruge, Skupine te refundaciju ruka (8E/10E):

VAŠI PRIJEDLOZI:

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!