www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 17 Listopad 2019
 
 
Sredstvima javnog priopavanja - Mladen Pavkovi tui Viktora Ivania, jer ga nazvao faistom!
Subota, 13 Listopad 2012
Mladen Pavkovi, predsjednik Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), podnio je Opinskom sudu u Zagrebu privatnu tubu protiv Viktora Ivania, novinara samostalnog srpskog tjednika „Novosti“ i lista „Novosti“ jer su ga u lanku “Lapsus in fabula“, koji je u ovom tjedniku 31. kolovoza 2012. potpisao Ivani, nazvali „deklariranim fašistom iz Koprivnice“, koji se „zalae“ da se „treina Srba likvidira, treina protjera, a treina pokrade“. Na taj nain grubo su ga oklevetali i uvrijedili, kao hrvatskog branitelja, novinara i publiciste i ovjeka koji se godinama bori – protiv fašizma i fašista!

UBIUDR trai i od Hrvatskog novinarskog  društva (HND) da, prije svega, zaštiti svog dugogodišnjeg lana, da objavi priopenje da se ne slae da se bez ikakvog razloga i opravdanja ljude naziva „deklariranim fašistima“, jer to nema veze sa slobodom pisanja i govora, to tim prije jer je ova organizacija relativno esto stala u obranu svojih lanova i za daleko manje uvrede i klevete.

Ivani i srpski tjednik „Novosti“, koji se relativno esto navodno zalau za izjednaavanje rtve i agresora, oito su preuzeli ulogu nekadašnjeg „Feral Tribuna“, pa nastoje sve što je hrvatsko omalovaiti i marginalizirati, a da sve bude još i gore, njihovo  financiranje dijelom plaa i Republika Hrvatska, dok hrvatski branitelji nemaju svoje glasilo, jer u svezi toga nemaju takvu podršku kakvu imaju novinari ala Ivani i slini, koji na alost nisu sudjelovali u Domovinskome ratu.

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR),
tel/fax:048-651-573
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!