www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 17 Listopad 2019
 
 
PRIOPENJE ZA JAVNOST - STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNITVA I SHZ PODRUNICA ZADAR
Nedjelja, 14 Listopad 2012
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
I
SHZ PODRUNICA ZADAR


(...pojedinac...individuum. On mora biti slobodan ne samo od pritisaka izvršne vlasti, nego i od pritiska svih skupina, koje se organiziraju na temelju svojih posebnih probitaka, a u prvom redu mora biti slobodan od utjecaja stranaka.)
                                            Jean Jacques Rousseau

PRIOPENJE ZA JAVNOST

upanijsko dravno odvjetništvo Zadar poduzima izvide s ciljem utvrenja osoba koje su podnositelji kaznenih prijava

Izvješujemo hrvatsku javnost da je ovih dana upanijsko dravno odvjetništvo u Zadru dostavilo dopis predsjedniku podrunice SHZ Zadar mr.sc. Miljenku Mariu koji je potpisao Denis Sokol, zamjenik upanijskog dravnog odvjetnika u kojem navodi da navedeno dravno odvjetništvo sa današnjim danom, a zbog velikog broja dopisa koji po svojem karakteru zapravo predstavljaju kaznene prijave protiv u pravilu naelnika opine Polinik Davora Lonara, putem redarstvene vlasti zatrait e poduzimanje izvida s ciljem utvrenja osoba koje su podnositelji predmetnih prijava, a potom i utvrenja onih bitnih injenica koje bi upuivale na osnove sumnje da bi podnositelji prijava poinili kazneno djelo iz l. 302. Kaznenog zakona.

Postavlja se pitanje na koje bitne injenice aludira DORH Zadar u dopisu, te radi li se o injenicama zastrašivanja graana koji prijavljuju kriminal i korupciju. Zbog navedenog, itelji Zadarske upanije sve se više javljaju SHZ-u da se odri javna tribina na takve metode i stavove.

1. Tko je Marina Kova, (podnositeljica prijava protiv Davora Lonara, naelnika opine Polinik) prozirno je za osvješene Hrvate i mr.sc. Miljenka Maria, zamjenika predsjednika SHZ-a i predsjednika podrunice SHZ-a Zadar.

Naroito kada Stranka hrvatskog zajedništva, komentare, kritike i poticaje (zbog Hrvatima vraanja samopouzdanja) ukupno obznanjuje na svojim Internet stranicama.

2. udno da MUP i DORH kao institucije zaduene za red proturjee, pored toliko narkomana u Poliniku – nigdje dilera, njihovih  šefova –narkomafije, dok planiraju i pale ivot Hrvata u Hrvatskoj. Suodgovorni ste po dunostima koje obnašate! SHZ davno je upozoravala na propuste kanjive po zakonima, ali i smjene pojedinaca koji po preuzetim dunostima u vlasti nisu odgovorni.

3. Neprihvatljivo je za SHZ kada se i dalje proturjei logici zdravog razuma, a što se oigledno na hrvatskim prostorima potvruje urušavanje Hrvata na svim razinama.

4. O tvorcima nereda po Hrvatskoj pitajte i vrapce!

Poslano

1. Hrvatskom saboru RH
2. Predsjedniku Hrvatske
3. Vladi Republike Hrvatske
4. Dravnom odvjetništvu RH
5. Ministarstvu unutarnjih  poslova RH

U Zadru, 14. listopada 2012. godine


Mr. sc. Miljenko Mari
zamjenik predsjednika SHZ-a
i
predsjednik podrunice SHZ-a Zadar 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!