www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Naslovnica > Recenzije i najave knjiga > PISMO ZVONIMIRA ZORIA: NAKON 16-TOG STUDENOG
Srijeda, 26 Veljaa 2020
 
 
PISMO ZVONIMIRA ZORIA: NAKON 16-TOG STUDENOG
Subota, 17 Studeni 2012Pismo koje je stiglo na adresu predsjednika Hrvatskog rtvoslovnog društva prof. Zvonimiru Šeparoviu
November 16, 2012 10:39 PM

asni i dragi Zmajski brate i prijatelju Zvonimiru, danas sam cijeli dan pratio na HTV-u izricanje presude našim generalima  koju je itao predsjednik albenog vijea gospodin Theodor Meron i kroz suze sam doivljavao Tebe  dragi Zvonimire kada si u subotu 10.11. ove 2012.g u "Mimari" pred prepunom dvoranom naših branitelja meu ostalim iznio VEOMA HRABRO svoje uvjerenje o sudcu Meronu. Danas se je pokazalo, da Si bio u pravu i da je Tvoj sud o asnosti i karakternosti toga gospodina Merona  haškog sudca u albenom vijeu bio briljantno toan. estitam Ti na hrabrosti.

Govoriti pred prepunom dvoranom domoljuba o ovjeku o kojemu ovisi sudbina ne samo naših heroja generala Ante Gotovine i Mladena Markaa nego i sudbina  Lijepe naše  koja da je nastala na zloinu i krvi bio je preveliki rizik, ali Ti si dragi Zvonimire bio vrsto uvjeren u svoje poznavanje pravih ljudi i njihovih vrednota i nisi niti asa bio u dilemi o ishodu konane presude. ESTITAM TI NA HRABROSTI.

VELIKI SI OVJEK I POZNAVATELJ LJUDSKIH VRIJEDNOSTI a i PRAVNIK. Ne smijem ni pomisliti, što bi bilo da je presuda bila drugaija, i kako bi se stvar odvijala na Tvoju štetu. Još jednom ESTITAM HRABRI BRATE.

Ujedno zahvaljujem na Tvojoj  iskrenoj potpori na promociji moje knjige o Bleiburgu.

Srdaan, zmajski pozdrav
Zvonimir Zori, Zmaj od Plitvikih jezera

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!