www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 27 Sijeanj 2020
 
 
OTVORENO PISMO PREDSJEDNIKU HRVATSKE VLADE
Nedjelja, 18 Studeni 2012

OTVORENO PISMO
PREDSJEDNIKU HRVATSKE VLADE
Gosp. ZORANU MILANOVIU

Poštovani Predsjednie hrvatske Vlade,

ravnatelj Osnovne škole Petra Zrinskog u Zagrebu prof. Krešimir Mihajlovi poetkom 2012. bezono je smijenjen, a zatim mu je protuzakonito uruen i otkaz, pa je završio na ulici tj. burzi rada. Time je njegovoj 6-tero lanoj obitelji temeljito ugroena egzistencija, do te mjere da mu je narušeno zdravlje.

POVOD JE BIO:
UIO JE SVOJE UENIKE PRAVDI, POŠTENJU I LJUBAVI PREMA DOMOVINI
 
NA PRIMJERU PONOSA PREMA GENERALIMA GOTOVINI I MARKAU.

Molim Vas da detalje cijelog dogaaja prouite u privitku-kronologiji ovog pisma. U nervnom slomu prof. Krešimir Mihajlovi jedinu je utjehu našao u vjeri i duhovnoj obnovi kod p. Zvjezdana Linia. Bio sam tome svjedok, pa je ovo informacija iz prve ruke.

U ovosvjetovnom osiguravanju egzistencije obitelji Mihajlovi otvoreno je nekoliko sudskih procesa protiv pojedinaca i institucija koje su protuzakonito djelovali kako bi u ime klevete, mrnje i uz flagrantno kršenje hrvatskih zakona izbacili prof. Krešimira Mihajlovia na ulicu. O tome prof. Krešimir Mihajlovi posjeduje podeblji sveanj dokumentacije koji moe pokazati bilo kome na uvid, kao što je to i meni pokazao.

S obzirom da je dokazano na Haškom sudu da generali Gotovina i Marka nisu ratni zloinci i s obzirom da su najviši dravni dunosnici RH potvrdili svojim istupima da su generali nacionalni hrvatski junaci, molim Vas moete li naloiti da se prof. Krešimir Mihajlovi, bivši ravnatelj OŠ Petar Zrinski u Krajiškoj ulici u Zagrebu, vrati na svoju dunost. Naime, i prof. Krešimir Mihajlovi je zlostavljana rtva, kao posljedica višegodišnje kampanje nepravde koja je u petak 16. studenog 2012. demantirana na Haškom sudu. Pri tom ne bi trebalo gubiti iz vida da je i prof. Krešimir Mihajlovi hrvatski branitelj, ranjavan u obrambenom Domovinskom ratu, a sada najjae ranjen u dušu zbog uzrono-posljednike nepravde koja mu je bezono nanesena u sustavu zloporabe i namjernog kršenja hrvatskih zakona.

Dapae, usuujem se predloiti da prof. Krešimira Mihajlovia primite na razgovor i hrvatskoj javnosti putem medija pokaete kako se NEPRAVDA i u Hrvatskoj poinje mijenjati u PRAVDU. Vi imate mo i ovlasti da naloite svojim ministrima da se ova i svaka druga nepravda koja je nanošena hrvatskim graanima zbog ukazivanja na ISTINU u sluaju inkriminiranja generala Gotovine i Markaa sada treba konano i bespogovorno ispraviti.

Zahvaljujem Vam na pozornosti i onom pozitivnom što e te uiniti u ovom sluaju.
Damir Borovak, Zagreb
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili JavascriptOvo je pismo koje su branili podijeliti uenicima OŠ PETRA ZRINSKOG, a zbog kojega su prijavili PROSVJETNOJ INSPEKCIJI moga kolegu koji je to ipak uinio:

Dragi moji uenici,
            sjeam se vaših ozarenih lica i pomalo suznih oiju kada ste prvi puta kroili u OŠ Petra Zrinskog drei vrsto svojim ruicama sigurne ruke oeva i majki. Sjeam se kada sam vas prozivao jednog po jednog, poneke i ohrabrivao u prvim koracima nove ivotne pustolovine – uenja i stjecanja znanja u Školi.
            Kao ravnatelj Škole morao sam biti ovjek koji bdije i nadgleda, ovjek koji nadzire i upravlja, procjenjuje i organizira, ali sam se i trudio dati svakome što mu je potrebno – ne znai nuno i ono što je netko traio.
            Vama sam se trudio dati sigurnost kako biste vjerovali u sebe, trudili se pokazati i razvijati svoje sposobnosti i talente. Za mene ste vi uvijek bili na prvome mjestu. Bez vas ne bi bilo uitelja, bez vas ne bi bilo Osnovne škole Petra Zrinskog.
            Trudio sam se da nauite da ovo nebo, ovo sunce, ova zemlja jedna je jedina naša Domovina Hrvatska. Za nju je rtvovana krv naših djedova i baka, oeva i majki, naše brae i sestara i nas samih.
            U našoj Školi je ploica s natpisom: “I tko svoju zemlju ljubi nitko nee biti rob.“
            Bio je i plakat s fotografijom hrvatske zastave i naših generala Ante Gotovine i Mladena Markaa. Bio je i natpis: „Hrvatski muenici, od pobjede, preko istine do pravde.“
            Više nije, kao što više nisam ni ja ravnatelj škole Petra Zrinskog.
            Narod koji pati, ovjek pravedan i progonjen moli Boga: „Ne zaboravi nas.“ Oni su u mome srcu, oni su moji hrvatski generali. Ne traei ništa za sebe, oni su ljubav davanja za hrvatski narod. Mogu ih ukloniti sa zidova škole, mogu mene ukloniti s mjesta ravnatelja, ali ih ne mogu uzeti iz moga srca, kao što ni njihovu rtvu za hrvatski narod ne mogu uzeti s Oltara Hrvatske Domovine.
            Dragi moji uenici, hvala vam na vašem vremenu, hvala na svakom vašem osmjehu.

S poštovanjem i  eljom da postignete najbolji uspjeh,
Krešimir Mihajlovi, prof.

Zagreb, veljaa 2012. godine

Ovo je skup potpore kojega je novouzabrano rukovodstvo škole svim silama nastojalo zabraniti. Skup je snimio Oskar Šaruni.
http://www.youtube.com/watch?v=HMhRSNet8ooOvo je poruka podrške koja mi je najviše znai nankon svih ovih dana bez posla i poniavanja, kada su mi sva vrata bila zatvorena. Pokazuje kako je Bog milostiv prema mojoj obitelji i kako je uslišio moje molitve: "Boe jaaj moju vjeru i vjeru moje obitelji, molim te.“

Poruku mi je uputio moj najmlai sin Josip, juer 16.11.2012. godine, iz gomile negdje s trga u 9:59 sati.
Tekst glasi:
Tata sad si svima dokazo i nek svi vide kolko nisu imali vjere i strpljivosti.Veliko hvala svim akoji su se molili sa mnom, koji ste svaki trenutak bili uz mene. 

Jedino tako, uz gospodina našega Isusa Krista i sa svim Vama ostao sam dosljedan: " Klanjam se samo dragom Bogu i dobrim ljudima. Pred sotonom ne kleim."

Dragi naši generali hvala vam za vaše mueništvo, za vaše patnje, za vaše boli, za patnje vaših obitelji

   Hvala vam za slobodu koju ste nam krvlju podarili. Hvala vam što ste sve podijeli šutke u ime onih kojih nema, a ija imena su zauvijek ispisana zlatnim slovima na Oltaru naše domovine. Vašim mueništvom imamo domovinu Republiku Hrvatsku.

Vas nitko ne moe istrgnuti iz srca pravih i iskrenih hrvatskih domoljuba.

Poginuli hrvatski vitezovi, prvi hrvatski predsjednik doktor Franjo Tuman, ministar obrane Gojko Šušak s nama su.

Ovo je dar Gospodina našega Isusa Krista nama ljudima na zemlji, a meni osobno najvei dar:


Dragi pater Lini veliko, veliko, hvala!

 

Krešimir Mihajlovi, prof.

op. adiminstratora portala Jadranke Lui - na Trgu bana Jelaia gosp. Mihajlovi, prof.,
bio je najsretniji ovjek... osmjeh nije silazio sa njegovog lica...
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!