www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Nedjelja, 09 Kolovoz 2020
 
 
DEKANU FAKULTETA POLITIKIH ZNANOSTI PROF. DR. SC. NENADU ZAKOEKU
Subota, 02 Veljaa 2013
Bombardirani antiorujem istine i  poštenja ne smije se šutjeti i praviti se kao da se to nas ništa ne tie.
Više u privitcima. Istiniti pozdravi Josip


Dekanu Fakulteta politikih znanosti prof. dr. sc. NENADU ZAKOŠEKU

Jeste li, sluajno, preslušali što ste, kao dekan, domain, muškarac (kako Vas nazva Vaš prijatelj prof. dr. sc Slaven Letica) izjavili u kameru, kako su Vaši studenti indoktrinirani katolikom Crkvom. Rekli ste to kao domain 77 godišnjoj uvaenoj gospoi Judith Reisman, na koncu predavanja.

Ako Vam je sve istinito u predavanjima kao izjava o indoktrinaciji studenata katolikom Crkvom, onda, na alost, skupo prodajete lai. Jedna jedina opisna ocjena kojom Vas se moe ocijeniti jest naslov velianstvenog djela V. Hugoa: 'Les Miserables'.

Ne znam tko je indoktrinirao studentice i studente, ali tko je Vas indoktrinirao ubodom najstravinije ideologije ljudske povijest, jer ste, ini mi se, imali Kristove godine kada se je hrvatski narod morao oslobaati dvaju najsudbonosnijih krvolonih apetita: srpsko-crnogorskog agresora i neuništivog smrtonosnog zagrljaja Marx-Engels-Lenjin-Tito- Staljin etc.

Kao i u svim situacijama najvještiji uspijevaju izbjei nuna ideološka išenja. Pod skutima te crvene partije, pretpostavljam, ste ostvarili postavljene ciljeve, ali Vam nitko ne daje pravo da druge trujete tim smrtonosnim ubodom neljudskosti i antinacionalnog ponosa.

Poslati Vam pozdrave bilo bi ispod ljudske razine, a kada biste imali u sebi onoliko morala, moda bi bilo dovoljno i 50 %, koliko, najblae reeno, neodgovornosti i mrnje na katoliku vjeru, zasluili biste jednu elju za laku no.

I vi odgajate budue odgovorne ljude koji e širiti istinu o Hrvatskoj?! Jadna zemlja hrvatska dok su joj na istaknutim mjestima dvonona bia poput dekana Fakulteta politikih znanosti.

Prof. dr. sc JOSIP ORI
21 000 SPLIT, Narodni trg 7
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!