www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 20 Sijeanj 2021
 
 
ZAMOLBA ZA KONKRETNU I CILJANU POMO OBITELJI REI
Srijeda, 20 Veljaa 2013

Dragi prijatelji, lanovi zajednice Ekosspiritus, podupiratelji i simpatizeri!

Zajednica Ekosspiritus na Cerini u Samoborskom gorju djeluje od 2005. godine. Kuu i okolne livade uspjeli smo obnoviti i oplemeniti, a paralelno s tim svih ovih godina nastojali smo uspostavljati veze s malobrojnim stanovnicima koji su ostali po raštrkanim bregima. Razveseljavali smo djecu prigodnim darovima, uzimali poljoprivredne proizvode iz seoskih domainstava i upotrebljavali ih u našoj kuhinji, krijepili se susretima u euharistiji uz naša raspela i kapele, prijateljski se susretali u mnogim prigodama koje su tijekom zadnjih godina organizirane na Cerini. Djeca rado dolaze k nama na Cerinu, a okolni mještani stekli su sigurnost u Zajednici Ekosspiritus…

 Ove korizme Zajednica Ekosspiritus organizira humanitarnu akciju. Cilj joj je kupiti kravicu obitelji Reši iz Šipakog Brega u Samoborskom gorju. Molimo vas da se ukljuite svojim prilogom, a moete potaknuti i svoje prijatelje.

Ovoj akciji pridruila se i udruga U duhu s Kristom iz Samobora prodajui prigodne suvenire na štandu u okviru Samoborskog fašnika.

Podaci za uplatu su sljedei:
Zagrebaka banka d.d.
Broj rauna: 2360000 – 3510108793
Naznaka – za humanitarnu akciju kravica - mamica

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!