www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 20 Sijeanj 2021
 
 
HRVATSKA JE NAA DOMOVINA
Srijeda, 27 Veljaa 2013
Mi Hrvati imamo stariju kulturu od Australijanaca, naše pismo je latinino, jezik hrvatski i ne smijemo dozvoliti ponovno vraanje na jugoslavensko „bratstvo i jedinstvo“. Hrvatska je naša Domovina i nitko ne brani nikome privatno niti vjeru, niti drugi jezik niti pismo, ali izjednaiti pismo agresora (irilicu) sa hrvatskim jezikom, koji je po zakonu jedini slubeni jezik u Hrvatskoj, znaila bi izdaja svog naroda i Domovine.

Ministri u Vladi, osobito Jovanovi i Bauk trebali bi štititi krvave tekovine Domovinskog rata, a ne ponašati se izdajniki prema svom narodu.

Neka REFERENDUM odlui, a ne jednoumna KUKURIKU vlada. Neka hrvatski narod odlui.

Proitajte ovaj lanak i pošaljite na ministre u Hrvatskom Saboru.
Michael Pack

Prime Minister Kevin Rudd - Australia

"EMIGRANTI, A NE AUSTRALCI, TREBAJU SE PRILAGODITI.
I to je to, bilo da vam odgovara ili ne
. Sit sam toga da se ova nacija zabrinjava da nismo moda uvrijedili neke individue ili njihovu kulturu. Od teroristikog napada u Baliju do danas, svjedoci smo vala patriotizma koji dolazi od veine Australaca.
Ova je kultura izgraena tijekom
dvjesto i više godina muka, truda i pobjeda milijuna muškaraca i ena u potrazi za slobodom. Govorimo preteno ENGLESKI, a ne španjolski, libanonski, arapski, kineski, japanski, ili bilo koji drugi jezik. Što znai da ukoliko elite biti dio ovog društva, nauite
naš jezik! Veina Australaca vjeruje u Bog
a. To nije neka kršanska desna orijentacija, niti je to politiki nametnuto, to je INJENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, utemeljili muškarci i ene kršanske vjere, na kršanskim naelima. Naravno da je u tom sluaju adekvatno da se kršanska obiljeja nalaze na zidovima naših škola. Ako je Bog za vas uvreda, predlaem vam da odaberete drugi dio svijeta za vaš dom, jer je Bog dio naše kulture. Dopustit emo vaše vjere i ne emo vas pitati zašto u to vjerujete.
Traimo od vas da prihvatite našu vjeru i da ivite sa nama u harmoniji,
mirno i u radosti.
Ovo je NAŠA DOMOVINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL IVOTA i dopustit emo i vama
da u svemu tome uivate.
Ali, prije svega, ukoliko se ne prestanete aliti, prosvjedovati i uasavati
NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM AŠU, NAŠOM KRŠANSKOM VJEROM, NAŠIM NAINOM IVOTA,
srdano vam preporuujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australci, SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU. Ukoliko ste ovdje nesretni, onda OTIITE.
Nitko vas nije prinudno ovamo doveo. Ve ste vi sami traili da vas ovdje
primimo.
Dakle, prihvatite dravu koju ste SAMI odabrali."


Premijer Kevin Rudd, Australija
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!