www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 20 Sijeanj 2021
 
 
Predsjednik Republike Hrvatske u Salzburgu
Srijeda, 06 Oujak 2013

http://hku.hkz-salzburg.net/

Preporuujemo

Prof. dr. Ivo Josipovi 01. je oujka 2013. posjetio hrvatsku zajednicu u Salzburgu - hrvatski: Solnogradu. U pratnji svojih suradnika, hrvatskoga veleposlanika u Republici Austriji gospodina Gordana Bokote i njegovih suradnika, te u društvu prof. dr. Zvonimira Šeparovia, predsjednika Hrvatskog rtvoslovnog društva i lana Europske akademije znanosti i umjetnosti, zadrao se u duem razgovoru s lanovima naše udruge i gostima.

http://www.predsjednik.hr/02032013-

Preporuujemo

2 veljae 2013 - Salzburg

Predsjednik Josipovi proglašen "zaštitnikom" Europske akademije zananosti i umjetnosti

Hrvatski predsjednik Ivo Josipovi proglašen je u Salzburgu "zaštitnikom" Europske akademije znanosti i umjetnosti, a rije je o tituli koju ta ugledna znanstvena ustanova dodjeljuje politiarima koji podupiru europsku ideju i suradnju unutar Starog kontinenta.
Predsjednik Josipovi je prvi hrvatski predsjednik koji je dobio to priznanje što ga dodjeljuje akademija osnovana 1990. koja ima 1500 lanova, znanstvenika i istraivaa, filozofa i umjetnika iz cijeloga svijeta, meu kojima je 28 dobitnika Nobelove nagrade, kao i papa u odlasku Benedikt XVI.
"Ovo je veliko priznanje meni osobno i potvrda svih napora koje je Hrvatska prošla od neovisnosti do danas", rekao je hrvatski predsjednik na sveanoj plenarnoj sjednici akademije.
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!