www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Nedjelja, 27 Rujan 2020
 
 
VELIKOSRPSKI MEMORANDUM II PREKO MAMIEVIH LEA
Ponedjeljak, 18 Oujak 2013
Još od 1991. godine, sa Maksimirskog stadiona nije odjeknula vea senzacija. Nositelji senzacije su tada bili, geometrijski trokutasto reeno, dvije katete i hipotenuza; Arkan, Boban, i milicija. Stranice današnjeg drvenog trokuta, proizvedenog u tvornici " Jugodrvo" se zovu; Jovanovi, Mami i milicija. Ako me za ovo "milicija" optue za sijanje govora mrnje, koji to zaista i jeste, ja u na sud donijeti sve objavljene novinske tekstove i naslove; Milicija u policiji, te, Raan premijer bacaki rekorder iz slube bacio preko 3000 hrvatskih policajaca, pa se na njihovo mjesto infiltrirala milicija. Donijet u i objavljene popise školovanih policajaca, koji su svoju specijalizaciju obavljali u Martievim etnicima. No, što je policija prema saboru. "Graani koji su sudjelovali u agresiji danas su naše kolege u saboru" (Milanovi). Ako me još i Mami optui za jugodrvenu sintagmu, i za to u podnijeti sve njegove bratstvo - jedinstvene jugo dokaze.

No, strašne se stvari dogaaju. One su još davno i najavljene u predizbornoj kampanji. Sa crvenim šalovima oko vrata, govorilo se da e Hrvatska pocrveniti. I zaista poslije 20 godina, prva policijska uhidba i proces za izgovorenu reenicu. Verbalni delikt. Grubo uhieni, procesuirani i osloboeni Keleminec je u rukama imao teroristiku napravu, mala kineska kliješta za skidanje, visoko podignute i praktiki nedokuive, okupatorske EU zastave, a Mami niti to. Mogue je u rukama imao konu uzicu i brnjicu za opasnog psa Pit bula, iz ijih oiju šiklja krv i iji onjaci i zubi su spremni za klanje. Ako nekome eliš rei da je majmun ili konj, reci mu gospodin majmune, ili gospodin konju, i tada nema uvrede. Ako ga eliš nazvati psom Pit bulom, reci mu gospodin Pit bule. I to nije uvredljivo. Znai, obvezno upotrijebiti pomonu imenicu gospodin ili se uvrijeenom ispriati, i ništa više. Kakva policija, kakav sud.
No, u ne demokratskim vremenima, kada je ve došlo do suda, treba se braniti. Uz 5 najavljenih odvjetnika, Mamiu savjetujem i sva ostala raspoloiva sredstva.

1.) Neka se pozove na javnu izjavu, za ovakve stvari, iskusne odvjetnice Vesne Alaburi. "Što se tie slobode pisanja i govora, naroito politiare treba oštro šibati, pa makar to oni doivljavali kao uvrede". Vjerojatno je mislila samo na politiare desniare, jer u svojoj najnovijoj izjavi nije bila dosljedna sama sebi.
2.) Svoj odvjetniki tim obavezno obogatiti sa najljepšom zagrebakom studenticom sredinom 70 - ih godina, Jadrankom Slokovi, koja, prema optuenom Mamiu, do pupka raskopanom, izgleda nije zauzela negativan stav.
3. ) Neka se pozove na izjavu utjecajnog hrvatskog politiara Milorada Pupovca, objavljenu u njegovom Srbobranu (Novostima ).  " Govor u kome se ne eli upotrijebiti rije Srbin, je govor mrnje". Znai, Pupovac bi Mamia mogao podrati, kao što je Miljan Miljani 1991. podrao Bobana. 
4.) Neka se njegovi odvjetnici konzultiraju sa splitskim novinarom i publicistom (knjiga "Spomenik izdaji") Joškom elanom, u vezi njegove znanstveno odgovorne izjave, da Hrvatskom danas vladaju partizansko etnike garniture.
5.) Neka za savjetnika angaira i generala Davora Domazeta Lošu, vrhunskog eksperta za hrvatsku strategiju, zbog provedbe velikosrpskog okupatorskog memoranduma 2, preko Mamievih lea.
6.) Neka zajedno s Ruom Tomaši kritiki napadne Milanovia zbog sijanja govora mrnje (Graanski rat), koja mrziteljska slova je nabubao slušajui Savu Štrbca, s kojim još uvijek radi, i protiv njega i protiv Rue.
7.) Ako ga zadre u pritvoru, neka se zabavi itanjem šumske prie, u kojoj sljemenski lovouvar govori o svim vrstama flore i faune Zagrebake gore, na ijim padinama, u šumi Pantovak, ivi i pravi pravcati kokardo zvizdasti poskok, a mala djevojica pjevuši. Ne na sljeme, drei na me majka, ujest e te zmija s Pantovaka.
8.) Neka nabavi i novo izašlu knjigu " Lika i Pogorje" od Ivana Vukia, u kojoj, na stranici 1046 piše nešto i o prekodrinskim Srbima. Kada je ve zagrizao temu, neka je sada i prouava. Samo 5 % njih su pravi srbijanci, a svi ostali su nekada bili; morovlasi, morlaci ili martolozi, te najviše Hrvati katolici, koji su pod zlosiljem turske vlasti, u 17. stoljeu prešli na pravoslavlje. Knjigu ita i Mladen Baji jer u njoj ima optuujueg materijala koji bi i njega trebao zanimati.
9.) Neka mu Rua, putem elektronike pošte, dostavi govor australskog predsjednika, koji se moe saeti u ova dva stiha: „Tko ne voli ovu domovinu, neka trai svoju Tunguziju. Australski predsjednik to reko, demokratski zanat tako peko.“
10.) I na kraju Mami e izii kao pobjednik i dobit e moralnu i materijalnu zadovoljštinu. Neka bude dek, pa se odrekne novane naknade, jer se ona isplauje iz prorauna, a mi umirovljenici s malim mirovinama, koji bismo time bili ošteeni nismo ništa krivi za njegovu rtvu.

arko Mari
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!