www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Nedjelja, 19 Sijeanj 2020
 
 
PREDSTAVLJENI KANDIDATI ZA EUROPSKI PARLAMENT
Ponedjeljak, 25 Oujak 2013
Pod sloganom „Snaga europske Hrvatske“ u Novinarskom domu predstavljeni su kandidati za Europski parlament koalicije HDZ-a. HSP-a dr. Ante Starevi i BUZ-a. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je ponos što e se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju dovršiti Tumanov san o Hrvatskoj kao punopravnoj lanici Europske unije. Kazao je kako nije vano što je datum ulaska Hrvatske pod mandatom ove Vlade, jer HDZ je poeo i završio pregovore s Europskom unijom. „Mi smo poeli i završili pregovore s Europskom unijom, uveli Hrvatsku u NATO, oslobodili i obranili te stvorili dravu“, istaknuo je Karamarko.

Govorei o kanatima za Europski parlament, Karamarko je kazao kako oni predstavljaju sve najbolje od stranke. Naglasio je kako kandidate osim strunosti resi domoljublje, koje je uz njihovo iskustvo i znanje jako vano te naglasio kako hrvatski narod dugo eka koaliciju onih koji istinski vole Hrvatsku. „Ovo je autentina Hrvatska i volio bi da takva Hrvatska bude i u Europskoj uniji, jer Europska unija nije neka bezlina struktura.“, kazao je Karamarko.

Karamarko je kazao kako su izbori za Europski parlament izuzetno dobra prilika da HDZ s koalicijskim partnerima dokae svoju snagu te naglasio kako su ovi izbori samo najava HDZ-ove snage za lokalne, a onda poslije i parlamentarnih izbora.

Nositeljica liste Dubravka Šuica kazala je kako pobjedniku koalicijsku listu ine strunjaci koji su se dokazali u svojim profesijama, ljudi s bogatim iskustvom u vanjskoj politici. Naglasila je kako e se zalagati za razvoj svih krajeva i uspješno korištenje europskih fondova posebno naglasivši izgradnju Pelješkog mosta.

Svojim govorima nazonima su se obratili i svi kandidati s liste za Europski parlament: saborski zastupnik i promatra u Europskom parlamentu Andrej Plenkovi, saborski zastupnik Davor Ivo Stier, predsjednik BUZ-a Milivoj Špika, predsjednica HSP-a dr. Ante Starevia Rua Tomaši, Krševan Antun Dujmovi, Zdravko Krmek, eljana Zovko, Zdravka Buši i Ivana Maleti.Zdravka Buši, mr. informatike i bibliotekarstva
lan Predsjedništva Hrvatskog rtvoslovnog društva 

Ga Zdravki Buši elimo uspješni ishod na kandidaturnoj listi za Europski parlament.

prof. Zvonimir Šeparovi
Predsjednik Hrvatskog rtvoslovnog društva
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!