www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Subota, 18 Sijeanj 2020
 
 
USKRSNE ESTITIKE
etvrtak, 28 Oujak 2013
Neka u Vaš dom ue uskrsli Isus i blagoslovi Vas i Vašu obitelj!
Sretan Uskrs!

Branka i Zvonimir Šeparovi

lanovima i prijateljima Hrvatskog rtvoslovnog društva elim sretan Uskrs!

Jadranka Lui, tajnica HD-aSretan i blagoslovljen Uskrs - eli Vam Branko auga
Sretan Uskrs eli Vam Marijan Pinhak
Vesele Uskrsne praznike - eli Vam Marija i elimir Kuatko


Ja sam Uskrsnue, Pobjednik, Put, Istina i ivot...

Sretan                Uskrs!


Vrlo poštovanim i dragim prijateljima, znancima, svim hrvatskim braniteljima i zaslunicima na bilo koji nain za hrvatski narod i hrvatsku domovinu, hrvatskim obiteljima, Hrvaticama i Hrvatima, u domovini i posebno izvan domovine, ljubav, mir, radost, zdravlje i svako dobro od Uskrslog Spasitelja!

Svima dragim ljudima do kojih e doi ove moje rijei, u ime Hrvatskoga pokreta za ivot i obitelj, u moje osobno ime i u ime moje obitelji od srca elim Sretan i blagoslovljen Uskrs kao i nadom ispunjen cijeli ivot, s najveom eljom i molitvom da nam svima Uskrsli Spasitelj bude radost, snaga, utjeha i nada u pobjedu dobra nad zlom, u osobnom ivotu, kao i u budunosti naše domovine, a najviše svima onima koji su iz bilo kojeg razloga u nevolji ili alosti.

Posebno neka bude na pomoi svim našim hrabrim braniteljima i generalima, koji umjesto zahvalnosti, asti i slave, trpe nepravdu i poniavanje po zatvorima Haaga, Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Beograda i bilo gdje u svijetu, da kao i do sada dostojanstveno izdre dok njih i njihove obitelji sunce pravde ne obasja, kao što je, na našu veliku radost i zahvalnost Bogu i poštenim sucima, 16. studenog 2012. obasjalo u Haagu naše hrabre i asne generale Antu Gotovinu i Mladena Markaa.

Neka nam svima Uskrsli Spasitelj, po zagovoru Svete Majke, blaenog kardinala Alojzija Stepinca, blagopokojnog kardinala Franje Kuharia, kao i svih naših svetih muenika, pomogne da, i pored svih nevolja koje su nas zadesile, sauvamo, te duhovno, moralno, politiki i gospodarski obnovimo svoju dravu, Republiku Hrvatsku, kao i cijelu hrvatsku domovinu, za sretan, ponosan, blagoslovljen i nadom ispunjen ivot svih nas i naših potomaka u budunosti!

Boji blagoslov uvijek bio sa svima nama i svim ljudima dobre volje!

S najveim poštovanjem, molitvom i ljubavlju u Uskrslom Spasitelju

dr. Ruica avar, predsjednica Hrvatskog pokreta za ivot i obitelj


*Felix Alleluja!*

"Nolite expavescere! Iesum quaeritis Nazarenum crucifixum.
Surrexit, non est hic; ecce locus, ubi posuerunt eum.
Sed ite, dicite discipulis eius et Petro: Praecedit vos in Galilaeam.
Ibi eum videbitis, sicut dixit vobis."

Marc. 16, 6-7

Sretan Uskrs prijateljima
Zvonimir Zori s obitelji,
Zmaj od Plitvikih jezeraPoštovani i dragi moji,

Vama i svim Vašim dragima estitam sretan Uskrs ispunjen radošu Uskrslog Spasitelja i svakim Njegovim blagoslovom za sve nas osobno i za preporod našega naroda i Domovine Hrvatske!

Najsrdanije Vas s poštovanjem pozdravlja,

Vaš
eljko Tomaševi


Blagoslovljen, vjerom, ufanjem i ljubavlju ispunjen, supasijski/supatniki Uskrs, uz priloenu postaju Krieva puta Mire Lien Krmpoti, od srdca Vam eli, Vaš

Mile PešordaPoruka gospodinu Mili Pešordi,

u trenutcima kada se ovjek suoi sa brigom o svome zdravlju, kada ništa nije jednostavno, od srca elimo gosp. Mili sretan oporavak i povratak iz bolnice. 

Sretan Uskrs Vama i vašoj cijenjenoj obitelji eli predsjedništvo Hrvatskog rtvoslovnog društva
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!