www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Naslovnica > Komentari > BOSIH NOGU UM U POGREBNOM HODU
Subota, 11 Srpanj 2020
 
 
BOSIH NOGU UM U POGREBNOM HODU
Ponedjeljak, 11 Svibanj 2009

Pismo Vere V. B. upueno g. Borovaku iz dalekog Vacouvera - Kanada

Dragi i mnogo poštovani g. Borovak,

koliko sam eljela biti na toj komemoraciji BOSIH NOGU ŠUM U POGREBNOM HODU ... " Šest portreta iz pogrebnog hoda", toliko Vam se zahvaljujem za slike i tekst poslan na moju e-mail adresu Iz istog razreda Uiteljske škole u Osijeku je istim nainom kako su nestale nekoliko stotina tisua Hrvata od paklenske mrnje i elje za najnepravedniju pobjedu nad Hrvatima, nestalo je još drugih 14 mladia, nijedan od njih nije bio nikada u nekom ratnom poloaju, nosio pušku ili sl. Nedune, nevine su dotukli. Za dvojicu od tih kolega se zna poimence da su bili u bolnici u Zagrebu i od tamo na kamionu odvedeni do Maribora i vise se o njima nije ništa ulo. Sigurno su im kosti u onom antitankovskom rovu blizu Maribora. Sve su ovo muenici ne samo zato sto su Hrvati, mrnja je bila usplamtana još i s mrnjom za Katoliku pripadnost. Hrvata, Jedina je utjeha da su se odmah našli u jedinstvu s Ocem Nebeskim. A kad su ti ubojice dovršili posao ubijanja i došli na pr u Zagreb imali su ono sto smo mi po tihi, šapui nazvali "partizanska bolest", naime imali su ivane napade i izvikivali na javnim mjestima ono sto su im sjecanja a moda i mrvica savjesti dovodila na površinu sjecanja. To je bilo vikanje: ubij, zakolji i sl. i padali bi na zemlju u nekom uasnom transu, ja sam to vikanje osobno ula. Nakon nekog vremena se to vise nije ulo, jer su ih njihovi "gospodari " sigurno strpali u bolnice ili ludnice. O tome se još nije javno govorilo od kako su te "bleiburske" strahote javno otkrivene.
Ne mogu shvatiti , da te sve otkrivene masovne grobnice moe netko nijekati. Gdje im je volje za priznati istinu. Kakovi su to ljudi, poevši od visoko po stavljenih politikih osoba.?

Hvala za sve i svima koji na otkrivanje istine rade.

Pozdravlja Vas Vera Vali Beli iz Vancouvera (Kanada)

P.S. Ime profesorice Marice Stankovi je bilo spominjano kao Slavice Stankovi. To bi trebalo ispraviti ako ce se to još negdje pretiskavati. Nalazi se u tekstu o Ivici Kovaevi.

 

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!