www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 05 Kolovoz 2020
 
 
Dozvolite prikupljanje potpisa ispred CITY ONE i GARDEN MALL
Nedjelja, 19 Svibanj 2013
Gospodo veletrgovci, trgovci i ini s Vama u svezi,

Ogoreni smo viješu o zabrani prikupljanj
a
potpisa graanske inicijative „U ime obitelji“ ispred ulaza u vaše prodajne prostore.

Dobro koje se prikupljanjem potpisa eli zaštititi je obitelj, a s njom prije svega djeca, koja su u duhovno zdrav
im i uljuenim društvima najzaštienije i najvee dobro!
Upravo su hrvatske obitelji najvei potrošai robe iz vaših prodajnih prostora! Ispred vaših prodajnih središtva smo svakodnevno svjedoci ponuda svih vrsta i sadraja, od anketnih prikupljanja potpisa do zadravanja posjetitelja ponudama svih vrsta. Svi su takvi nesmetano dobijali vaša odobrenja za svoje promibe pred ulazima u vaše prodajne prostore. 

Ovom prigodom, kada se zatrailo Vaše razumijevanje u podruju zaštite obitelji, koja je jedino sigurno jamstvo budunosti svakoga pa i hrvatskoga društva, a u sklopu njega i vašega trišnoga obstanka, vi ste obitelj odbili podrati!? Koje su to vrjednote kojima vi mislite ouvati i razvijati barem svoj daljnji poslovni uspjeh i boljitak, ako vama osobno, obitelj moda ništa i ne znai?

Ovih dana itamo da su razno razni „lobisti“ zasluili i preko pola milijuna eura, samo za lobiranje da bi vi, u našoj Domovini Hrvatskoj, mogli ostvarivati pretpostavljeno prilino veliku dobit?

Još nam moda nije poznato, koliko su milijuna eura dobili oni, koji su Vam izravno izdali suglasnost i sve potrebne dozvole da na tolikim hektarima hrvatske zemlje izgradite svoja neprimjereno velika skladišta i prostore, u kojima nudite uglavnom robu osjetno lošije kakvoe i viših cijena nego što to moete u matinim dravama! Ali i to e se skorom doznati!

K tomu, u vašim matinim dravama vam uglavnom nije dozvoljeno raditi na dan Gospodnji ili u nedjelju, ako Vam je to razumljiviji naziv dana Gospodnjega, dok u Hrvatskoj bezosjeajno iskorištavate radnike, otimajui ih danom Gospodnjim od djece i obitelji za tek bijedni novani danak!

Zato budite sigurni, neovisno jeste li nesvjesni svoga duboko nemoralnog i neodgovornog ina ili ste se svjesno i vjerno predali u slubu neastivoga, da emo ne samo osobno prestati kupovati bilo što u Vašim prodajnim prostorima, nego da emo znati uiniti sve potrebno, ime emo postii da najvei broj hrvatskih vjernika, a njih je zasigurno preko 90% stanovništva, zajedno s onima koji se vjernicima javno ne izjašnjavaju, ali jednako znaju vrjednovati, uvati i skrbiti o obstanku i boljitku obitelji, prestane sa svakom daljnjom kupnjom u Vašim prodajnim prostorima!

I nemojte se zavaravati da je najava takvoga našega djela tek puka i smiješna tlapnja! Bolje Vam je povjerovati, jer e te se u suprotnom brzo u to uvjeriti!

Ako pak mislite da vam je za trišni obstanak dovoljna zarada od kupaca koji u Hrvatskoj zagovaraju anticivilizacijske, protuovjene i u svakom smislu protunaravne oblike društvenih odnosa, ponašanja i sadraja, a takvi ni u jednom povijesnom vremenu nisu ni mogli stvorili baštinu u ijem okrilju i vaša djelatnost ubire plodove, a kojih je moda tek oko 2/% stanovništva –na najveu alost i nesreu baš tih 2%, izvolite, pokušajte ustrajati u Vašoj poganskoj bezobzirnosti! I vee su sile ovuda prolazile, ali su bile tek „za vremena“!

eljko Tomaševi
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!