www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Utorak, 11 Kolovoz 2020
 
 
DOK SE VAMPIRI U HRVATSKOJ SLADE - HRVATIMA SAMO ZLO RADE
Subota, 25 Svibanj 2013
Bivši i... okupatori - eksploatatori u Hrvatskoj su se sladili pa se i navikli, umislili da meda bez motike u Hrvatskoj mogu samo oni imati u nedogled. Prevarili su se, zapravo prevario ih je Tito - medij zlog duha u hrvatskim zemljama, prevario ih je i zanio pod „svjetlom“ baklje kao car smrti, kao što su mediji zla kroz povijest kako gdje, kako kada inili na Zemlji.

injenica je da kao što baklja tako i bakljonoša kratko traju, tj. konano; niti jedan varalica bakljonoša ne moe pod svojom vrlo konanom bakljom dijeliti unedogled nezaraeni med. Utoliko ga ima za neuredne budale dok im ne poruši bit, tj. njihovu dušu. Doduše, po svojoj slobodnoj volji, zbog materije, rtvovali su svoju bit – dušu. Nisu to shvatili pa su zato propali kao i svi koji rtvuju bitno – dušu – ivot zbog sladunjava privida i uvijek konana.

Sada, samo sjeajui se baklje i meda ( jer nema više duše niti meda ) prizivaju u pomo svoga Tita, medija zla. Nisu svjesni da ih je prevario za ivot dok su pod njegovom bakljom umjesto rada, što prilii ovjeku, zbog kaplje meda postali sluge sotone, neradnici, proklete ubojice Hrvata u hrvatskim dvorištima u Hrvatskoj.

Dakle, sada krezubi vampiri, krvavih oiju i ruku, izbezumljene kreature u Kumrovcu i 2013. godine trae još meda od Tita, zaboravili su da im je Tito – sotona ve adekvatno dao meda u zalog za njihovu dušu, ostali su bez duše, a ni meda nema. Nikada više nee nai sebe u mraku, jer ih bakljonoša Tito više ne moe osvijetliti – dogorjela im je njihova baklja.

„Znaju“ kreature da im je Tito limitirao med, razmjerno koliko su inili zlo po Hrvatskoj, sada vrište u paklu – izazivaju Hrvate po navici i slave bakljonošu koji ih je prevario za ivot.

Titovi poklonici kao rtve zla i dalje su u slubi smrti, skupili se od Triglava do evelije i . . . , dogorjeli u paklu, ošamueni sami sebi ne vjeruju da su pojeli med koji su dobili za vlastitu dušu, koji su zaradili ( kao ubojice Hrvata, svojim ustankom u Srbu, Borievcima, Udbini, Zrinu i dr. . . ) na krinom putu od Blejburga do Skoplja i poslije do1990. godine diljem Hrvatske i . . . Suprotstavili su se Bogu - Stvoritelju, ivotu u Hrvatskoj.

Tako bakljonoše zavode duše na Zemlji, tako oni koji su mu prodali dušu, dolaskom u Kumrovec misle da e im Tito dati još meda. Varaju se - za njih nema meda, nemaju dušu, za njih ima samo pakla. Oito baklja je varka, orue sotone, kao dogorjela krezubim ubojicama, krvavih oiju i ruku više ne osvjetljava, bila je samo za konaan put, ne znaju da je Kumrovec mediju zla posluio onda, da je to prošlost, kao što su i oni, i opomena ovjeku na Zemlji.

Moralne prepreke za njih ne postoje, i kada su sami u pitanju, oito što ih je i dovelo do rasula. Lunjaju i ine grešku za greškom, zbog bombona kompromitiraju i u zlo uvlae svoje sinove i unuad a da nisu svjesni. Tumarajui, umislili kako za njihova destruktivna ponašanja granice ne postoje, kao što misle i druge mafije.

Potpomognuti novim liberalnim strujama, opet bi rušili samostalnu Hrvatsku, jer su potpuno izgubili (suvremeni janjiari) osjeaj za bitno. Zato oni kao zlo privlae kriminalne spodobe svih boja i iz drugih zemalja dajui im zaštitu i utoišta, doista ne poštuju nikakve ljudske vrijednosti, ive perverzno.

Neke perverzne skupine, lezbijke i homoseksualce podrava ak i hrvatski Predsjednik, (perverzne skupine u Hrvatskoj opasno je podravati po ope dobro, ali hrvatskoj zajednici je dunost pomoi im, bilo da je u pitanju psihiko ili fiziko zdravlje).

Zdrave zajednice nikada ne licitiraju opim dobrom, kako bi to htjele devijantne skupine a kakvih je poprilino na hrvatskim prostorima - trovaa hrvatskog bia s kojima se nema što pogaati ve odluno im se suprotstaviti.

Hrvatskom predsjedniku kao znanstveniku je poznato da znanost, kroz povijest, ima svoj uspon, što je ovjeku za veselje, a znanost ne uvaava bilo kakve subjektivne pristranosti, što je tek prva stepenica za onog tko odoli iskušenjima na putu da postane mudrac, potom dalje, nakon adekvatnog ponašanja i rada ovjeku se i više otvaraju nebesa pa moe apstrahirati, tj. proricati i tako sluei ovjeku više poticati u pravcu dobra – ivota.

Dakle, proizlazi da su Titovi sljedbenici odraz neznanja, tj. mraka, kako o njima i njihova djela svjedoe - njihova Jugoslavija – velika Srbija, koja kako god je u krvi nastala tako se u krvi raspala, a poznato je da vampirima nikada dosta krvi. Odgovara im i ateizam, jer krezubim vampirima, krvavih ruku i oiju, pogoduje perverzno, šarenilo - privid, jer baš u tom neredu odbacili su moralne vrijednosti pa su dušu izgubili, jer im je postala balast i zato je nemaju.

Stratišta Hrvata su i oko Kumrovca, a poznato je da se na mjesta zloina u agoniji zloinci moraju vraati i posjeivati ih, jer krv zove, jer rtve trae da se rasvijetli istina – da bude pravde. Imali pa sada nemaju, oni to smatraju kletvom, jer ne razumiju da im je zlo, zbog imati samo materiju, uzelo dušu na njihovu alost ne razumiju da je zloincima, kada prestanu biti robovi materije otvoren put prema lustraciji. Tako je od Iskona, da se neredom i bombonima po vlastitoj volji uruši ovjek kao dobro.

Titovi „borci“ za interese stranaca, i janjiari ubojice zbog osobne koristi, Hrvatima braniteljima iz zadnjeg domovinskog rata, mogu posluiti samo kao opomena. Hrvatskim uvarima dunost je uvati svoja ognjišta i Hrvatsku kao ope dobro, a nikako zbog egoistikih - osobnih koristi, što bi proturjeilo moralnim vrijednostima, što bi ništilo i duše hrvatskih branitelja uvara Hrvatske.

Titovi šumari, eksploatatori - okupatori Hrvatske, skupa s hrvatskim varalicama „ internacionalcima – kozmopolitima“ krvavih ruku i oiju zbog osobnog interesa, puke materije, zapravo perfidno sugeriraju kako bi hrvatski branitelji iz zadnjeg domovinskog rata trebali biti iznad hrvatskog naroda i sami sebi svrha, kao što su oni bili i tako napravili diverziju na moralne vrijednosti i ivot.

Titovi šumari su uzeli neka ponašanja iz ivotinjske gole egzistencije, ime su po volji automatski izgubili svojstva ovjeka, zapravo kada ovjek poeli postati nešto drugo umjesto što jest po sudbini – postane ništa, ne moe biti ono što nije. Izazvala ih je gola egzistencija – materija prije svega, nisu odoljeli, eljeli su se spustili u ravan gole egzistencije što oito i dalje pokazuju, tako se i prikazuju u hrvatskom Kumrovcu.

Slue se nezgrapno ivotinjskim nagonom, stilom iz gole egzistencije ivotinja, pa im je sila pravda, kako su se i modificirali, u pravcu zla tako su se i urušili.

Naroito kroz zadnje stoljee pod parolom „ljeviarstva“, „ateizma“ i bezboštva u Hrvatsku su zla došla preko stranaca – uljeza onda i sada svih okupatora - eksploatatora koji su Hrvate porobljavali, a ne pomagali u ivotu.

Svjesni Hrvati koji ive u Hrvatskoj od svoga rada, što i prilii ovjeku, trebali bi se dodatno angairati, naroito kao uvari.

Samo lopovi ele da im se povijest ponavlja, i to razdoblja koja njima odgovaraju, koja oni smišljeno propagiraju i veliaju, zato su zbog privida i zatvoreni u krugu u kojem i okonaju, dok istim dušama ivot tee dalje u beskonano, što se zarauje - zasluuje u skladu sa Stvoriteljem, koji je uzor za sve mogunosti radi spoznaje i zadovoljstva. Dok gola egzistencija u skladu s moralnim vrijednostima utoliko se pretpostavlja, i ništa više, ne biti rob materije znai po spoznaji biti ovjek i to je ve zasluena milost Stvoritelja.

U Zadru, travanj 2013. godine

Pokret aktivnih veterana branitelja Republike Hrvatske
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!