www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 05 Kolovoz 2020
 
 
IZLAZI DVOJEZINI HRVATSKO-NJEMAKI MJESENIK FENIX
Srijeda, 05 Lipanj 2013
EXKLUZIVNO:

 FeniX, neovisni dvojezini hrvatsko-njemaki mjesenik, u svom novom broju, koji se od srijede 05.lipnja nalazi u prodaji na kioscima u Njemakoj a od petka 07.lipnja u Austriji, Švicarskoj i Luxemburgu, na duplerici donosi obiteljske fotografije iz albuma Višnje Paveli, starije kerke poglavnika NDH dr. Ante Pavelia,  koja je koncem svibnja navršila 90 godina. Uz dosad neobjavljene obiteljske fotografije iz njezina albuma,  Fenix donosi i kratke isjeke iz razgovora sa Višnjom Paveli, koji e u cjelosti biti objavljen u iduem broju Fenixa.

Jedini hrvatski dvojezini mjesenik izvan domovine donosi i ekskluzivni razgovor sa nogometašem Ivanom Klasni, koji govori o nastavku karijere u Njemakoj, ivotu nakon razvoda od supruge Patrizie i trenutanoj posveenosti odgoju svoje šestogodišnje keri Fabienne Coleen.

Iz novog broja Fenixa izdvajamo razgovor sa novim hrvatskim ministrom turizma Darkom Lorencinom, koji planira na odmor  u Hrvatsku dovesti dva milijuna Nijemaca te gostujuu kolumnu koju za ovaj broj Fenixa piše predsjednik njemake Socijaldemokratske stranke (SPD) Sigmar Gabriel.

Od ostalih tema u Fenixu izdvajamo ljubavnu priu Ines i Ante Bušia, predstavljanje prve hrvatske klape sa obala Rajne, razgovore sa glumcima Ivanom Vrgoem i Filipom Klevom, boksaem Florijanom Paviem te nogometašima Antom Grgiem,  Stjepanom Kukuruzoviem i Ilijom Kovaiem.

Kao i uvijek, vrijeme uz Fenix ni ovaj put nee biti izgubljeno.
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!