www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Utorak, 11 Kolovoz 2020
 
 
VUKOVAR JE POD OPSADOM
Ponedjeljak, 02 Rujan 2013
Naš Zvonko Buši juer je digao ruku na sebe u prosvjedu zbog ugroene Hrvatske, da je iv, danas bi se, na vijest o opsadi Vukovara zbog irilice, moda javno spalio na Markovu trgu u Zagrebu. Kuda ide Hrvatska? Sve sami oaj, malodušje, razoaranje, patnja, ugroza, gubitak slobodne Hrvatske.

Na noge, Hrvatska je izdana!
Neka zvone zvona na uzbunu.
Hrvatska je opet u opasnosti!
 


dr. Zvonimir Šeparovi

predsjednik Hrvatskog rtvoslovnog društva


VUKOVARSKE RTVE IMAJU PRAVO NA POŠTOVANJE I ZAŠTITU
Priopenje Obiteljske stranke povodom postavljanja irilinih natpisa

Kome je potreban sukob u Vukovaru kroz navodnu zaštitu prava na jezik i pismo srpske nacionalne manjine? Upravo onima koji su doveli do agresije na Hrvatsku i koji slobodnu Hrvatsku ni danas ne mogu zamisliti! Komunistika partija, potpomognuta etnikim elementima, oigledno eli sukob unutar hrvatskog nacionalnog bia i meunacionalni sukob. Za poetak tog sukoba izabrala je Vukovar kao duboku hrvatsku ranu i srpsku frustraciju zbog sloma velikosrpskih ciljeva.

Obiteljska stranka smatra da nametanje irilice u Vukovaru nema ustavno, zakonsko ni moralno utemeljenje. Stoga pozivamo cijeli hrvatski narod i sve hrvatske dravljane na otpor novim soljenjima još nezacijeljenih rana. Pozivamo srpsku zajednicu u Vukovaru i Hrvatskoj na otpor komunistiko-etnikim izazivanjima podjela. Pozivamo policiju da stane na stranu vukovaraca i hrvatskog naroda.

Hrvatski narod ima pravo otpora komunistiko-etnikim planovima koji su doveli do agresije na Hrvatsku, a koji sada lome hrvatsku teško izborenu slobodu. Oduprimo im se civilizirano i odluno!

U Zagrebu 2. rujna 2013.

Za Obiteljsku stranku predsjednik
Mate Knezovi
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!