www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 04 Oujak 2021
 
 
SRUITE "BERLINSKI ZID" U HRVATSKOJ
Srijeda, 25 Rujan 2013

 
Dr Viviane Reding   
Europska povjerenica za pravosue, temeljna prava i graanstvo
BE-1049 Bruxelles
Belgija

                                                                                                                  U Zagrebu, 23. rujan 2013.Predmet:  SrušiteBerlinski zidu Hrvatskoj!

Poštovana Dr. Reding,

Dva desetljea proteklo je od stvaranja slobodne, demokratske i nezavisne drave Hrvatske, uz velika stradanja i rtve hrvatskog naroda i svih hrvatskih dravljana. Hrvatski branitelji,  Hrvatska vojska i Hrvatska policija su u asnom i opravdanom obrambenom Domovinskom ratu pod zapovjedništvom Dr. Franje Tumana, prvog hrvatskog predsjednika, završnom vojnom operacijom „Oluja“ oslobodili okupirane dijelove drave Hrvatske, pobjedom nad srpskim agresorom i jugoslavenskom armijom kojom je desetljeima nakon završetka 2. svjetskog rata zapovijedao komunistiki diktator, maršal Josip Broz Tito.

Na alost, nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika Dr. Franje Tumana, u Hrvatskoj se ponovno probudila komunistika avet, i danas svjedoimo da aktualne hrvatske Vlasti otvoreno veliaju komunistikog zloinca Josipa Broza Tita i sva njegova djela, ignorirajui povijesne injenice, da su pod njegovim zapovjedništvom partizanski zloinci i pripadnici njegovih tajnih slubi, posebno zloglasne jugoslavenske tajne slube UDBA, nakon 2. svjetskog rata poinili strašne zloine nad hrvatskim narodom, kako u bivšoj Jugoslaviji, tako i na hrvatskim emigrantima koji su ivjeli u drugim zemljama ukljuujui i Saveznu Republiku Njemaku.

Dok su hrvatski branitelji i hrvatski generali nakon završetka Domovinskog rata u kojem su se borili protiv srpskog agresora, nepravedno i pogrešno osuivani, partizanski zloinci i pripadnici partizanskih tajnih slubi, posebno zloglasne jugoslavenske tajne slube UDBA, nikada nisu izvedeni pred sud pravde, a danas se slobodno šetaju u Republici Hrvatskoj. Apsurdna je situacija, da se u 2013. godini, kada je
Hrvatska postala lanica europske obitelji, u kojoj su pravda, zakon i poštivanje ljudskih prava od najvee vanosti, nad Hrvatskom nadvila komunistika avet poput „Berlinskog zida“, što predstavlja ozbiljnu prijetnju sadašnjosti i budunosti hrvatskom narodu i svim hrvatskim dravljanima, a time indirektno i europskoj obitelji.

Poštovana Dr. Reding, hrvatski narod i svi dravljani Republike Hrvatske kojima je istinski stalo do njihove domovine ljubazno Vas mole da uinite neophodne korake kako bi ste osigurali da Hrvatska implementira europski uhidbeni nalog na ispravan nain, i time konano srušili „Berlinski zid“ u Hrvatskoj!

Uz izraze poštovanja i zahvalnosti,

Dr. Zvonimir Šeparovi, professor emeritus
Predsjednik Hrvatskog rtvoslovnog društva

Dragutin Bauman, ing.kem.
lan Predsjedništva Hrvatskog rtvoslovnog društva
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!