www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 08 Oujak 2021
 
 
POZIV ZA POMO VLADI BUKALU U STVARIMA I HRANI
Srijeda, 23 Listopad 2013


Zagreb,  26. listopada  2013. godine organiziran je prijevoz hladnjaka kao donacija
i pomo Hrvatskog rtvoslovnog društva gosp. Bukalu.
Zahvaljujem se gosp. Anti Belji i Zoranu Luiu na 
realizaciji.

Zagreb, 23. listopada 2013. godine

Poštovani lanovi i prijatelji društva!

Danas na Facebooku proitala sam poziv za pomo gosp. Bukalu. Kako je pismo napisala moja sestra, znam da pomo treba njihovom susjedu koji ivi u istoj zgradi godinama, znam da mu je pomo sada i te kako potrebna.

Drage moje prijateljice, dragi moji prijatelji!

U mojoj zgradi ivi Vladimir - Vlado Bukal. Prije nekoliko dana napustila ga je supruga sa etvoro djece (rastali su se prije otprilike godine dana). Svi su ivjeli u maloj garsonjerici. Ona je od grada dobila stan u Jelkovcu. S obzirom da ona ne radi, mora joj plaati alimentaciju od svoje skromne invalidske mirovine.

Ono što me je navelo da pišem o njemu je... sljedee:

Sino je pred našom zgradom pao u nesvijest. Moj suprug mu je pomogao, odveo ga do njegovog stana. Uz put mu je ispriao da je pao u nesvijest zbog gladi. Mi smo juer za ruak imali varivo od graha kojeg je ostalo, pa mu je odnio tanjur graha. Susjed Vlado se je neprestano zahvaljivao na jelu. Suprug ga je pitao da li mu moemo kako pomoi.

Naime nema friider, nema veš mašinu, usisava, nema što jesti.

Rekla sam mu da u mu pokušati pomoi ali da bih trebala objaviti njegovo ime. Sloio se s tim. Ako moete ili znate nekoga tko mu moe pomoi, on ivi u Ulici Milovana Gavazzia 21 u Studentskom gradu, Zagreb.

Gosp. Bukal mirovinu prima u Hrvatskoj poštanskoj banci - HPB, broj rauna je 3216464247

ura Cecelja eli


U svezi ivotnih problema koje ima gosp. Bukala, Hrvatsko rtvoslovno društvo na prijedlog i suglasnost prof. Šeparovia dostavit e mu friider KONAR koji je u našim prostorijama u Ilici 36/I, Zagreb - kojega nismo previše koristili.

Administrator portala
Jadranka Lui
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!