www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 08 Oujak 2021
 
 
LICEMJER MILORAD PUPOVAC "BRANI" ZASTUPNIKA NEDADA HODIA
Nedjelja, 17 Studeni 2013
LICEMJER MILORAD PUPOVAC "BRANI" ZASTUPNIKA NEDADA HODIA

Srpski etno-biznismen, kako ga je nazvao Ivo Josipovi, i zastupnik SDSS-a u Hrvatskome saboru, Milorad Pupovac, u petak, 15. studenoga, oglasio se svojim licemjernim glasom i stavom, toboe branei zastupnika bošnjake (muslimanske) nacionalne manjine, Nedada Hodia, od Hrvata u Republici Hrvatskoj.

Naime, zastupnik Nedad Hodi dobio je poštom na svoju saborsku adresu dopisnicu prijeteeg i vulgarnog sadraja. Pupovac je to iznio kao svoju poslasticu i dodao, izmeu ostaloga, "da smo u hrvatskoj politici i javnosti navikli na takvu vrstu fašistikih poruka, koje mogu završiti zlom, kao što i jesu '91."

Dakle, po njemu, i to kao zastupniku u Hrvatskome saboru, zlo '91. nije izazvala velikosrpska fašistika agresija iz Beograda i Srbije, uz svoju etniku petu kolonu Srba u Republici Hrvatskoj, sa uasnim zloinima nad hrvatskim narodom, što je vidljivo u preko 150 masovnih grobišta, u kojima su završile tisue hrvatskih civila i branitelja, uz uništenu hrvatsku zemlju, sa svim vjerskim, kulturnim i gospodarskim sadrajima, na okupiranom podruju i uz njega, nego su uzrok Pupoveve izmišljene fašistike poruke od strane Hrvata.

Na alost, nitko mu u Hrvatskome saboru nije odgovorio, niti ga je predsjednik Sabora Josip Leko opomenuo ili kaznio, kao ni onda, kada je u Sabor donio utu traku, optuujui Hrvate za progon Srba, iako se zna da su na okupiranim podrujima preostali Hrvati slubeno nosili bijele trake, a ubijeno ih je oko 1.000, za što nitko od zloinaca nije odgovarao.

Ja bih samo rekla, sram te bilo, utjelovitelju zla i mrzitelju svega humanog i hrvatskog.

No, njemu to ne vrijedi govoriti, jer takvi ljudi obraza ni srama nemaju. To se vidi najviše po tome što nikada nije osudio velikosrpske etnike zloine, nego ih još i otvoreno slavi, one iz Drugog svjetskog rata (u Srbu), a ove iz Domovinskog rata još se ne usudi javno slaviti.

Nije mu palo na pamet pokrenuti raspravu u Saboru, zbog ubojstva, odnosno klanja dvojice hrvatskih mladia, Alvina Horvatia i Dejana Vukovia, u Vojniu blizu Gvozda, 2. studenog 2013. godine, od strane njegova sunarodnjaka Boška Šapia, koji nosi no za klanje Hrvata, te prethodno na svome facebooku velia "SAO Krajinu" i time i njezine zloine nad Hrvatima. Toboe je bila u pitanju djevojka, a ne mrnja i zloin iz mrnje.

Da je sluajno bilo, ne daj Boe, obratno, diglo bi se na noge sve što je srpsko u Hrvatskoj i u Srbiji, na elu sa hrvatskom vlastodrakom izdajnikom bulumentom, a Pupovac bi sigurno digao na noge cijeli svijet.

Ovako, kako Pupovac slavodobitno radi, vanija je jedna uvredljiva dopisnica nego dva mlada hrvatska ivota.

Zapravo, tko uope zna od kuda potjee ta dopisnica protiv bošnjako-muslimanskog zastupnika? Sve mi se ini da je ta Pupoveva poslastica proizašla iz njegove kuhinje, kako bi se ponovno pokušalo zavaditi Hrvate i Muslimane-Bošnjake u Republici Hrvatskoj, a i u Bosni i Hercegovini, kao i za vrijeme Domovinskog obrambenog rata, sve u korist velikosrpske agresije.

Naravno da im suvremeni dobri odnosi smetaju u Hrvatskoj, a po njima, dobro bi ih bilo još više zakuhati u Bosni i Hercegovini.

Nadam se da nitko pametan i dobronamjeran od Muslimana-Bošnjaka niti od Hrvata nee nasjesti na te prozirne velikosrpske Pupoveve igre, pa naravno ni zastupnik Nedad Hodi.

Tea Litica, prof., Zagreb
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!