www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 04 Oujak 2021
 
 
REAGIRAJTE ODMAH - BUDITE PROMATRA
Nedjelja, 17 Studeni 2013

Poštovani podupiratelju/ice udruge Glas roditelja za djecu,

pozivamo Vas da budete promatra na predstojeem referendumu 1. prosinca!

Kako e referenduma ipak biti J i kako se on pribliava, tako oni koji se (opravdano) boje da e pobijediti opcija za brak i obitelj diu sve ešu hajku – od velikog dijela medija koji su potpuno odustali od hinjenja nepristranosti i aktivistiki stali na stranu "protiv", do udruga poput GONG-a koje su bogato financirane iz dravnog prorauna a pokazalo se da nisu ni nepristrane niti nevladine, i svakako do vladajuih politiara koji su uprli sve snage da onemogue osnove demokracije u Hrvatskoj.

U takvoj neravnopravnoj situaciji elimo osigurati da ne doe do manipulacija u provedbi referenduma. Stoga Vas molimo da date svoj doprinos pravilnom provoenju referenduma! Budite promatra!

Kako?

Pošaljite e-mail na Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript najkasnije do utorka, 19. studenog.

U taj e-mail upišite:

-         Vaše ime i prezime te upaniju (podatke koje e inicijativa "U ime obitelji" predati DIP-u kako biste dobili dozvolu da budete promatra)

-         e-mail adresu i broj mobitela ili telefona (kako bi Vas upanijski koordinator mogao kontaktirati i dogovoriti raspored)

Ako još niste sigurni koliko ete i hoete li uope moi odvojiti vrijeme za promatranje izbora, svejedno pošaljite svoje podatke kako bi Vas DIP stavio na listu promatraa. Kasnije ete sa upanijskim koordinatorom dogovoriti kada ete biti na birakom mjestu. Pitajte i svoje ukuane i prijatelje ele li biti promatrai, pa javite i njihove podatke.

Što konkretno promatrai rade?

Planiramo na svakom birakom mjestu imati po dva naša promatraa – jedan bi na birakom mjestu bio prije podne, a drugi poslije podne.

-         prije otvaranja birališta – pregledati je li sve pravilno pripremljeno (jesu li kutije prazne i sl.)

-         tijekom glasovanja – promatrati odvija li se sve pravilno (nepristrano i pravilno ponašanje lanova birakog odbora)

-         nakon zatvaranja birališta – promatranje brojanja glasova

Detaljne upute e upanijski koordinator javiti onima koji se prijave za promatrae.

Zaštitimo brak, obitelj i demokraciju u Hrvatskoj!

Srdaan pozdrav,

Kristina Pavlovi i Ladislav Ili, voditelji udruge Glas roditelja za djecu – GROZD

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!