www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 08 Oujak 2021
 
 
ZAHVALA SVIM HODOASNICIMA MIRA!
etvrtak, 21 Studeni 2013

Trg Hrvatskih branitelja 1, 32 000 Vukovar
Tel/mob: 098/176 6310, 098/995 4734, 098/463 436   
e-mail: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

U Vukovaru, 20. studenoga, 2013.

SVIMA

Z A H V A L A

Svim hodoasnicima mira, koji su s neizrecivom ljubavlju, pijetetom i dostojanstvom, koraali Vukovarskim krinim putem, kao i onima koji su, u nemogunosti da osobno hode stazama trpljenja i mueništva, u koloni sjeanja sudjelovali putem televizijskog i radijskog prijenosa, te svima koji diljem Hrvatske, Europe i svijeta misle na Vukovarsku rtvu i Hrvatsku nose duboko u svojemu srcu, Stoer za obranu hrvatskoga Vukovara upuuje najtoplije i najiskrenije rijei zahvale.

Jedna, jedinstvena i nedjeljiva kolona sjeanja, koja je u sebi sabrala staro i mlado, od hrvatskog sjevera do juga, od hrvatskog zapada do istoka, potvrdila je i uvrstila hrvatsko zajedništvo te pokazala da je Vukovar i 22 godine nakon neizmjernih stradanja i boli središnje mjesto hrvatske sadašnjosti i budunosti.

Vukovar nosi poruku ljubavi i mira, ali i trai punu istinu i cjelovitu pravdu, jer trpljenja naših najmilijih kojima smo se poklonili, od svih to trae. Na tom putu nitko ne smije zastati ili pokleknuti jer naši hrabri branitelji diljem Domovine nisu ustuknuli kada je bilo najtee.

Nevine rtve Vukovara, Škabrnje, Lovinca, Voina, Struge i tolikih drugih mjesta nikada nam to ne bi zaboravile niti oprostile.

Hvala vam na vašem velianstvenom izriaju ljubavi, zajedništva i poštovanja prema rtvi Vukovara i Hrvatske.

STOER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA
S vjerom u Boga i hrvatski narod, za Vukovar - mjesto posebnog pijeteta i Republiku Hrvatsku!
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!