www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 04 Oujak 2021
 
 
SPOMENIK, ODLIKOVANJE I MEDALJA MILOEVIU, JOSIPOVIU I MILANOVIU
Subota, 23 Studeni 2013
Spasonosni vukovarski vjetar
Bogatstvo kostura i bogatstvo brojki
Molim Boga ekam bolje dane, da Berlinski u Hrvatskoj pane

U razgovorima se moe više puta uti, da bi i Miloševiu, u Hrvatskoj trebalo napraviti malo spomenika. Svojom bezumnom zloinakom agresijom na Hrvatsku, mobilizirao je i ujedinio hrvatski narod, koji je svoje dosadašnje razdvojene putove do slobode, spojio u jedan, i uz nove velike rtve, BLJESKOM OLUJNIM  ga osvijetlio.

I jednookom Josipoviu e trebati jednoga dana dodijeliti nekakvo odlikovanje. Zato što je s jugokomunistikim gelerom, koji mu se još u ranoj mladosti zabio iznad desnog oka, gledajui samo lijevim, posjetio i podrao etniku proslavu mrnje u Srbu, i uz medijsku halabuku nesvjesno dao veliki doprinos izlasku povijesne istine na sunce, popraene pjesnikim peatom. Pukni grome u betonsku gnjizdu, pa zapali kokardu i zvizdu.

I Zoran Milanovi, slijep na oba oka, e jednoga dana, s tri prsta, pipati, o vrat obješenu medalju dobivenu zbog nesvjesnog doprinosa u iznošenju na sunce tune vukovarske i hrvatske istine, preko, kao Hitlerova svastika, zakaljane zloglasne srpske irilice, koja se baš tako runo doivljava u oima preivjelih rtava srpskoetnikih zloina. Biti e abolirani i od poinjenog nenarodnog ina, bjegunstva od tune vukovarske kolone sjeanja (s povijenim repom – Ivo Banac), i pripadnosti nenarodnoj organizaciji „nevukovarska Hrvatska“.

Vukovar je naš mali Bleiburg. On je naš ALKAZAR, naša MASADA. On je simbol našeg krvavog otpora i naše rtve. Dugo smo oekivali da baš iz Vukovara zapuše drugo Olujni, protu Memorandumski, spasonosni hrvatski vjetar. Zauzimajmo mjesta na njegovim krilima. On je naš narodni vjetar. Nevukovarska Hrvatska je povampirena. Kada na zidu proitaju Vukovar i Škabrnja, kau da je to fašizam. Nju podupiru, i juer i danas, svi nenarodni i okupatorski vragovi. „Hrvati su otpadak od naroda. Jedan se dio treba poturiti, a drugi dio germanizirati.“ (Karl Marx )
Britanska imperijalna politika, strateški partner današnjih vlastodraca, niti juer niti danas, ne eli nikakvu Hrvatsku niti Hrvate. Svim snagama radi na obnovi nekakvog starog jugostanja. A jugostanje je negacija Hrvatske i Hrvata. Il slavijanstvu il hrvatstvu (Ante Starevi). Pa tko onda trai nova zla i opasnost za naše domove. Tko trai povratak na staro jugostanje, koji povratak automatski, uzrono posljedino, proizvodi i stihove; otkad Ante iz Zagreba ode, Hrvat nema prava ni slobode. Pa Hrvatska i moli i pati, moli Boga da se Ante vrati.

Miite ruke od nas. Mi elimo samo ivjeti, i ne elimo nikome zlo. elimo da, kao i u drugim dravama EU, i u našoj RH padne Berlinski zid. elimo da istina o našem ratnom i poratnom vremenu koje nam je obnovljenu dravu zemljopisno i ljudski prepolovilo, izie na sunce. elimo slobodno slaviti datume i junake iz svoje nacionalne povijesti. Kao ljudi alimo i suosjeamo sa svakom i svaijom  nedunom rtvom. No, elimo da objektivne Eunijske i meunarodne komisije, otvore i naša silna neotvorena grobišta i istinito ocjene, tko i gdje je mahao BOGATSTVOM KOSTURA a tko BOGATSTVOM BROJKI.

Nas sotoniziraju i fašiziraju po receptima i uputama koje dolaze iz Beograda; Memorandum 2, Beogradska skupština, Tomislav Nikoli…Tuman je nacist i fašist i njegova politika je i nacistika i fašistika. Oluja je zloinaki pothvat. Vukovar je srpski grad. Mi smo se posvaali i sada se trebamo pomiriti. Dogovorno rješavati da niko ne bude ošteen i povreen… Nema agresije. Nema isprike. Nema odštete. Ponovo emo zajedno loviti ribu, i ulov dijeliti, ne pola pola, nego bratski.
Sve je jasno. Tuman je isto ono što je i Paveli. Obnovio je hrvatsku dravu i oslobodio hrvatsko ime, a to je za naše neprijatelje najvei grijeh pa ih treba obadvojicu jednako sotonizirati. Oni su vjerovali da e prije Sava potei uzvodno, nego da e se to dogoditi. A narodna drava je izraz narodne volje. Zar ne. I ona 1941, i ona 1991. Kako je to ponavljao osviješteni hrvatski komunist i antifašist Franjo Tuman. I hrvatski i nehrvatski komunisti, nekada su bili za Nezavisnu Hrvatsku. „Podrimo borbu ustaša u Lici. Dolje velikosrpska vojnofašistika diktatura. Za Nezavisnu Hrvatsku“ CKKPJ. (Proleter 1932.) Ali kasnije je došao Tito. Pogodite što je uradio sa komunistima nacionalistima. Njegovi  drugovi i danas ive, i pronose slavu nevukovarske Hrvatske, i RH Berlinskog zida. Nevukovarska Hrvatska i njezini drugovi su srušili i zagrebaki Zid boli, te ga dislocirali duboko ispod zemlje. Da je ostao autentian, tamo gdje je spontano i u krvi nastao, bio bi svima vidljiv, i preveliki dokaz srpske agresije, koju treba minorizirati a graanski rat reklamirati. Ali pjesnikova olovka uta naena pokraj puta, je to rušenje zabiljeila.

Zid je boli naša ele kula, u drugova domoljublje nula.
Glava cigla, srce od betona , ruše Lijepu, kak ne vidiš bona.
Zorom ranom u etiri sata kao 'urve rekla tetka Kata.
Damonja je radio po danu, lan je bio on zloglasne SANU.
Takvo lanstvo nije bilo ništa, umjetnik sam ja antifašista.
Umprofore i ti si bez duše, daš da tvoju uspomenu ruše.
Zamislite kad bi neko dira, u Zid plaa, Izrael što ima.
Paralelu tko povue ovu, Lang Slobodan, doktorom ga zovu.
I Velebit oni bi rušili, kad bi nalog odozgo primili, velebitsku vilu uhitili.
Nedajmo im oni su u stanju, s Mirogoja bagerisat Franju.
Molim Boga, ekam bolje dane, da Berlinski u Hrvatskoj pane.

I na kraju kratka pria s naslovom „ Jadranska se vratila kui“.

Naša Jaca se ovih dana, poslije Karamarka razišla i s Tumanom. Preko nekakvih kumrovekih faši pria zajedno s Pupovcem i Jovanoviem, izrazila je negativan stav prema obnovljenoj hrvatskoj dravi nastaloj na izrazu narodne volje, kako ju je uio njezin prvi HDZ šef, ime se, u društvu spomenute dvojice, kako netko dobaci, vratila kui.

arko Mari
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!