www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 08 Oujak 2021
 
 
ODBIJENE POJEDINE AKREDITACIJE!
Nedjelja, 01 Prosinac 2013

Tportalovi novinari koji su poslali zahtjev za akreditaciju dobili su u subotu naveer email kojim udruga U ime obitelji odbija dati akreditaciju. U pismu stoji da su 'naalost prisiljeni uskratiti akreditaciju'.

'Vaš je portal sustavno dezinformirao graane o graanskoj inicijativi "U ime obitelji", naslove iji sadraj nije odgovarao istini te na taj nain oteao biraima da donesu informiranu odluku o referendumskom pitanju. Takoer, kao dio ureivake politike, Vaš je portal sustavno vrijeao, iznosio neistine (klevetao) i netono prikazivao izjave, postupke ili namjere predstavnika graanske inicijative "U ime obitelji", stoji u pismu a dalje se objašnjava kako je  akreditacije 'graanska inicijativa uskratila na inzistiranje brojnih volontera'.

Akreditacije nisu dobili portali Index.hr, Net.hr, T-portal te sva izdanja EPH grupe i Novi list 'jer su krajnje neprofesionalno izvješivali o referendumu, sustavno vrijeali sve graane koji ele glasati ZA brak kao zajednicu ene i muškarca, krivotvorili informacije o graanskoj inicijativi, proizvodili i širili govor mrnje te krivotvorenjem stvarnosti i zastrašivanjem graana sluili aktualnoj vlasti, suavajui prostor graanske slobode i demokracije'. Na koncu, U ime obitelji ne dozvoljavaju ni Hrvatskoj radio televiziji javljanje iz stoera kao ni izvješivanje s lica mjesta.

'Pretvorivši se u servis aktualne vlasti HRT je zanemario svoju obavezu da "kvalitetnim, vjerodostojnim i raznolikim informativnim programom nastoji pomoi ljudima, informirati ih i educirati da razumiju društvene dogaaje koji utjeu na njihov ivot, poticati i razvijati ope društvene vrijednosti, posebno demokraciju, toleranciju i nacionalni identitet', stoji u odbijenici upuenoj HRT-u.


 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!