www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Nedjelja, 17 Sijeanj 2021
 
 
PRAVA MANJINA??? ZASTRAUJUE
Subota, 07 Prosinac 2013
PRAVA MANJINA???

Divlji prosvjedi u Argentini:
Kad nisu uspjeli katedralu, zapalili lutku pape Franje
U upadu u katedralu sprijeio ih ivi zid oko 1.500 mladih katolika.

Autor: PolitikaPlus

Na Stari kontinent sa zakašnjenjem dolaze detaljnija izvješa iz Argentine, gdje su se 23-25 studenog odravali divlji prosvjedi ljeviarskih i feministikih organizacija. Poprište naješih dogaanja bio je grad San Juan de Cuyo, u kojem su, prema navodima katolikih medija, oko 7.000 prosvjednika pokušali upasti u katedralu Svetog Ivana Krstitelja (San Juan Bautista)  uzvikujui parole 'Spalimo crkve" i razne divlje psovke.

U tome ih je sprijeio ivi zid oko 1.500 mladih katolika koji su divljanju parirali ispreplitanjem ruku i kontinuiranim izgovaranjem molitvi, emu svjedoe i snimke objavljene na Youtubeu.

SVAKAKO POGLEDATI VIDEO SNIMKE – ZASTRAŠUJUE !!!
http://www.politikaplus.com/novost/92657/divlji-prosvjedi-u-argentini-kad-nisu-uspjeli-katedralu-zapalili-lutku-pape-franje

Nakon što nisu uspjeli prodrijeti u katedralu, na jednom mjestu zapalili su veliku lutku pape Franje, svojeg sunarodnjaka.

Prema navodima katolikih medija, radilo se o 'satanistikom napadu" antikršanske svjetske revolucije.

Ista katedrala i još neke druge spominjana je nekoliko dana ranije kad su 'sinkretistiki biskupi', kako se navodi u medijima, izdali dozvolu da se o njoj odri misa za rtve Kristalne noi, što je izazvalo nezadovoljstvo nekih katolikih udruga zbog upotrebe crkava u 'svjetovne svrhe'.
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!