www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 04 Oujak 2021
 
 
HRVATSKI POKRET ZA IVOT I OBITELJ - APEL ZA POMO OBITELJIMA U NEVOLJI
Nedjelja, 08 Prosinac 2013

Hrvatski pokret za ivot i obitelj
Maksimirska 51/II
10000 Zagreb
Tel/Fax: (01) 2316 014
Mob (dr. avar): 098 389 890
E-mail: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

Zagreb, 7. 12. 2013.

Hrvaticama i Hrvatima u domovini i svijetu

PREDMET: Apel za pomo obiteljima u nevolji

Poštovani i dragi prijatelji, Hrvatice i Hrvati!

Mir vam, radost i svako dobro od Novoroenog Spasitelja!

Ja sam dr. Ruica avar i srdano pozdravljam vas i vaše drage obitelji, u ime humanitarne udruge Hrvatskoga pokreta za ivot i obitelj, koja djeluje u Republici Hrvatskoj od Blagovijesti, 25. oujka 1990. godine. Ujedno vas pozdravljam i u svoje osobno ime, kao predsjednica udruge od osnutka.

Kao što vam je, nadam se, i poznato, zauzimamo se za zaštitu svakoga ljudskoga ivota od zaea do prirodnoga kraja, kao i za sve druge moralne, duhovne, kulturne i obiteljske vrijednosti, te za prava i pomo obiteljima sa veim brojem djece.

Tijekom Domovinskog obrambenog rata, uz Boju pomo i pomo svih vas, velikodušnih ljudi, dosta smo i uinili za obitelji u potrebi, i to sve na volonterskoj osnovi. Nakon Domovinskog rata, posebno nakon 2000. godine, kada je zapoeta sustavna destrukcija hrvatske drave i kada su došli pod najvei udar hrvatski branitelji i njihove obitelji, nastojali smo pomagati i njima, moralno i materijalno, uz vašu pomo, prema mogunostima.

Od 2000. godine mi, kao udruga, za svoj rad ne primamo nikakvu potporu od drave, dok to obilno primaju sve one udruge koje djeluju protiv interesa hrvatske drave i hrvatskoga naroda.

Znamo da ste vi, Hrvati iz inozemstva, najviše pomagali, na sve mogue naine, i najviše otkidali od usta svojih obitelji. Sigurno je da bez vas ne bismo ostvarili pobjedu i uspostavu svoje drave i naravno smo svi zajedno, vama, kao i svima koji su dali svaki od sebe najvei doprinos, najviše i zahvalni.

No, na alost, kao što vam je poznato, situacija u Hrvatskoj, i moralna i politika, pa tako i materijalna, u današnje vrijeme izuzetno je teška. Takoer, kao što znate, mnogi ljudi, pa i oni koji imaju obitelji, esto i oboje roditelja, su bez posla, a mnogi se i boje za svoj posao, jer dosta ljudi svakodnevno ostaje bez njega.

Ta teška stvarnost me osobito brine u ovim svetim predblagdanskim danima i vremenu Došaša, kada ekamo Novoroenoga Spasitelja, što nam otvara veliku nadu, ali i znam da e mi se više obitelji u nevolji obraati za pomo, za što bez vaše pomoi nemam nikakvih mogunosti.

Stoga vas, istinske Bogoljube i rodoljube u zemlji i svijetu, molim, ako ikako moete, da uputite bar malu novanu pomo na naš iro ili devizni raun, koje vam dostavljamo u prilogu, kako bi mogli bar malo pomoi onim obiteljima u nevolji koje e nam se ovih predboinih i novogodišnjih dana sigurno obraati sa svojim potrebama.

kunski iro raun:
Vlasnik rauna: Hrvatski pokret za ivot i obitelj
Broj rauna (kod PBZ) (IBAN): HR85-2340009-1100203060

devizni raun (IBAN):
Vlasnik rauna: Hrvatski pokret za ivot i obitelj
Broj rauna (IBAN): HR85-2340009-1100203060
SWIFT (BIC): PBZGHR2X

adresa banke:
Privredna banka Zagreb
Radnika cesta 50
HR-10000 Zagreb, Croatia

Neka sve vas i vašu ljubav, do kojih e doi naš apel, dragi Bog, po zagovoru Svete Majke, dotakne svojom ljubavlju, da pomognete i razveselite blagdane onoj našoj brai koja su u velikoj nevolji i neka vama i vašim obiteljima u vašoj velikodušnosti, uistinu bude Sretan Boi i blagoslovljena Nova 2014. godina, kao i cijeli ivot!

Isto obilje Bojeg blagoslova i radosti elimo i svima onima koji nee imati mogunosti za pomo, a koji bi to eljeli.
Svima nama u hrvatskoj domovini i u inozemstvu, osobito onima meu nama u nevolji, na dobro došlo Sveto Isusovo Poroenje!

S ljubavlju u Kristu, najboljim eljama, zahvalnošu i molitvom, s najveim poštovanjem

dr. Ruica avar
predsjednica Hrvatskog pokreta za ivot i obitelj
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!