www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
etvrtak, 04 Oujak 2021
 
 
JUGOKOMUNISTIKA PRESUDA DORH-A
etvrtak, 19 Prosinac 2013
U izravnom razgovoru sa nekim lanovima FIFE doznali smo pravi razlog drastinog kanjavanja hrvatskog nogometaša Josipa Šimunia za pozdravljanje gledatelja na Maksimirskome igralištu, nakon pobjede nad Islandom, sa pozdravom "Za dom spremni!". lanovi FIFE tvrde kako im je glavni razlog Šimunievom kanjavanju bila ishitrena kazna DORH-a ovome hrvatskom nogometašu od dvadeset i pet tisua kuna, jer ako DORH tako drastino kanjava svoga hrvatskog igraa zašto bi ga oslobaala FIFA. Oni nisu ulazili u sadraj samoga hrvatskog povijesnog pozdrava od te tri rijei "Za dom spremni!" vjerujui da se radi o pozdravu kao što je onaj "Heil Hitler!".

lanovi FIFE nisu znali da se radi o povijesnom hrvatskom plemenitom pozdravu kojim su se Hrvati sluili u obrani od svih tolikih okupatora domovine Hrvatske. Zar i jedan hrvatski ban Josip Jelai nije imao taj isti pozdrav pri obrani od ondašnjih maarskih nasilnika nad Hrvatskom. Zato se javno obraamo predsjedniku i lanovima Dravnog odvjetništva Republike Hrvatske da se im prije oituju s kojim razlogom i s kojim pravom su kanjavali Josipa Šimunia sa dvadeset i pet tisua kuna zato što je nakon pobjede u Maksimiru razdragan pozdravljao hrvatsko gledateljstvo sa ovim plemenitim domoljubnim hrvatskim pozdravom. Hrvati su kroz povijest bili spremni braniti svoj dom u kojemu ive njihovi roditelji, njihova djeca i njihove obitelji i tako e biti dokle bude roda hrvatskoga u domovini Hrvata. To nije pozdrav koji trai smrt bilo kome ili koji napada bilo koga. I zaista je udno kako to uvaena gospoda iz FIFE nisu bila u stanju prepoznati nego su slijedila DORH.

Zato traimo od Hrvatskoga sabora da ispita sve okolnosti po kojima je presuivao DORH na jugokomunistiki nain Josipu Šimuniu za ovaj pozdrav. A od DORH-a traimo ukidanje kazne sa isprikom hrvatskome narodu za neuveno ponašanje DORH-a koji je sebi prigrabio ulogu nekakvog suda. S kojim pravom i zašto se na taj nain maltretira hrvatski narod pred cijelim svijetom u vlastitoj dravi Republici Hrvatskoj u kojoj se brani Hrvatima pozdravljati plemenitim povijesnim hrvatskim pozdravom. Budui da je ovaj sluaj uznemirio sve Hrvate domovine i cijeloga svijeta traimo da Hrvatski sabor jasno raspravi o ponašanju DORH-a.

Mate avar
Savjet Slobodne Hrvatske
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!