www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 08 Oujak 2021
 
 
NESTALA KRISTINA URKOVI NAENA IVA I ZDRAVA
Subota, 04 Sijeanj 2014
Kike je naena iva, zdrava hvala bogu!!!

Splitska policija potvrdila nam je da je obitelj Kristine urkovi juer prijavila njezin nestanak nakon što se Kristina, koja je putovala iz Vukovara za Split, nije vratila kui. Njezin nestanak prijavljen je sino u 2. policijskoj postaji u Splitu, a Kristina je iz Vukovara krenula 2. sijenja, doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj. Opis i podaci o nestaloj Kristini objavljeni su i na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Mobitel Kristine urkovi posljednji put je lociran na podruju Dugog Sela gdje je policija i zapoela s potragom za nestalom 23-godišnjom ikonom hrvatske desnice.

Policija radi svoj posao, obeali su kako e me izvještavati, ali za sad vijesti nema – rekao je Hodak koji dri da je situacija poprilino zabrinjavajua. Posljednji je s Kristinom kontaktirao jedan njezin prijatelj iz Splita još 2. sijenja, dakle u etvrtak.

On ju je zvao, ona je uspostavila vezu, ali ni rije mu nije rekla. uo ju je kako razgovara s nekim. Spominjao se Bleiburg, a ona se navodno trebala nai s nekim preivjelim sudionikom što bi znailo da taj ovjek ima oko 80 godina. Veza se prekinula, prijatelj ju je opet zvao, ali više se nikome nije javila. Sve je vrlo udno i sumnjivo – zakljuio je Hodak.

Nestanak popularne Kike prijavila je njezina sestra koja ju je u etvrtak oekivala u Splitu gdje se trebala vratiti iz Vukovara, gdje je doekala Novu godinu. Nije se pojavila, na mobitel se ne javlja i sestra je policiji nestanak prijavila u petak, 3. sijenja oko 21 i 30 sati.

Kristina u studenom prijavila prijetnje na Facebooku

Krajem studenoga Kristina urkovi splitskoj je policiji podnijela prijavu zbog anonimnih prijetnji smru i silovanjem. Prijetili su joj na njezinom Facebook profilu, a prijetnje su bile napisane irilicom. Meutim, s obzirom na okolnosti, odnosno da se prijetilo anonimno, na društvenoj mrei, Kristina je upuena na privatnu tubu. Nije otkriveno tko joj je prijetio.

Prijatelji: Kristini su prijetili, ali policija to nije ozbiljno shvatila

Kristinini prijatelji su se od 15 sati poeli okupljati na Zrinjevcu u Zagrebu. Pozvali su sve da se ukljue u potragu za Kristinom koja je nestala na putu za Split


http://www.index.hr/vijesti/clanak/kristina-curkovic--desnicarska-cirkusantica-koja-cini-sve-da-bude-u-centru-paznje/719847.aspx


Nadam se da novinar i portal stoje iza svog naslova i rijei na Indexu... što znai objavljivati ovakve naslove,
pa nestala je mlada djevojka... a komentari na njima... da se ovjek zastidi što je pismen i zna itati...
Što znai rije desniarska cirkusantica? 
Da li novinar zna za rije SRAM... Kristina je prije svega mlada studentica.
/administrator portala

 


U tijeku je potraga za našom poznatom aktivisticom Kristinom urkovi. Nestanak je splitskoj policiji u petak naveer prijavila njezina sestra nakon što se Kristina nije vratila iz Zagreba kui u Split.  Informaciju je potvrdila i splitska policija koja intenzivno traga za djevojkom. Zadnji kontakt je bio 2. sijenja oko 17 sati sa jednim prijateljem. (dnevno.hr)

Vapijemo Bogu za njezin pronalazak i povratak. 

S tom nakanom biti e odrana sv. misa, u crkvi sv. Filipa Nerija u Splitu (Poljana Grgura Ninskog 1), dana 6. sijenja  2014.g. (blagdan Sveta tri kralja)  u 11 sati.
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!