www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 21 Rujan 2020
 
 
POZIV NA MISNO SLAVLJE 13. RUJNA 2009. U BORIEVCU
Nedjelja, 23 Kolovoz 2009
UDRUGA LIANA UPE BORIEVAC
Predsjednica Udruge Jadranka Matašin
M. Juri Zagorke 8, 43000 Bjelovar
Telef. 00385/ 43/ 231-581; 098/1650463
E-mail
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

U Bjelovaru, 7.  kolovoza  2009.


Predmet: - Poziv za misno slavlje 13. rujna 2009. u Borievcu
- Poziv za odaziv na obnovu gruntovnih knjiga
 

Poštovani,  lanovi Udruge Liana upe Borievac i svi Borievljani  u privitku Vam dostavljam Zapisnik sa radnog sastanka u Ministarstvu pravosua od 13. srpnja 2009. godine, kojim je definiran nain obnove gruntovnih knjiga Borievca, kao i poziv za misno slavlje, koje e se ove godine odrati 13. rujna (nedjelja ) 2009. godine u Borievcu u 11 sati.

Kao što je vidljivo iz Zapisnika, Udruga je svim moguim nainima pokušala doi do rješenja u predmetu obnove gruntovnih knjiga. Najkrai mogui nain je upravo prikazan u tokama 1.-4.  Zapisnika. Kontaktirano je sa domicilnim geodetskim uredom i pribavljena je ponuda  Ivana Bilia, geodetski ured Graac, mob. 098/272569, za geodetsko snimanje kunih  mjesta i svih ostalih parcela koje e se raskriti i pripremiti za geodetsko  snimanje i postavljanje zahtjeva za otvaranje pojedinane  zemljišnoknjine ispravne postupke. Za taj dio predmeta koji e se voditi pri Opinskim sudom Gospi, predlaemo  odvjetniki ured iz Zagreba, gsp. Stjepan Bian 01/4843204. To je prvobitna preporuka gsp. Josipa Babia, prethodnog predsjednika Udruge, koji je kontaktirao sa navedenom gospodom, a suraivali su i u ove dvije godine mojeg mandata izuzetno korektno. Vi slobodno odaberite geodetski ured, kao i odvjetniki koji elite. Ovo je samo preporuka radi dobre dosadašnje suradnje, ali i ponuene najnie mogue cijene geodetske i odvjetnike usluge u Vašem postupku dokazivanja vlasništva i uspostavljanja zemljišnih knjiga, Vas koji ste nasljednici i koji ste zainteresirani za predmet obnove Borievca. Naalost, kako smo mi zainteresirana stranka u postupku, nismo uspjeli dio geodetskih usluga ostvariti na dravni teret, ali još uvijek pokušavamo ukljuiti i dravni sustav, kako bi smanjili troškove koje e imati zainteresirani u postupku dokazivanja vlasništva i uspostave gruntovnih knjiga.

Posebno naglašavam da e se  misno slavlje proslave Male Gospe  u Borievcu odrati ove godine 13. rujna 2009. u 11 sati,  a predvoditi e ga biskup Mile Bogovi.
  Molim Vas i posebno naglašavam da ako osobno ne moete nazoiti hodoašu i misnom slavlju, svakako preporuite svojim ostalim lanovima obitelji ili Borievljanima za koje znadete da nisu lanovi Udruge, pa ne e dobiti ove obavijesti, jer e misno slavlje te nedjelje biti prenošeno na  Hrvatskoj televiziji drugi program u 11 sati. Obzirom na misno slavlje koje e voditi biskup Mile Bogovi, na kojem e biti i podijeljeni sakramenti prve priesti i svete potvrde, a televizijskim prijenosom mise, slike e obii ne samo Hrvatsku, nego i puno šire, još jednom Vas molim na što vei odaziv. Vašom nazonošu i Vaših blinjih, pokazat emo da elimo Borievac danas i da upa Borievac ima svoju budunost u svom prostoru i vremenu, jer Borievac je sa Vama i svim Vašim patnjama prognanih i obespravljenih to zasluio. Hvala na razumijevanju i dosadašnjoj suradnji.

S poštovanjem.

PREDSJEDNICA UDRUGE
Jadranka Matašin
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

Napomena:

Biti ce organiziran autobusni prijevoz iz Bjelovara i Zagreba za Borievac.
Iz Zagreba polazak u nedjelju u 5:00 ispred Zagrebackog velesajma.
Broj mjesta ogranicen, predrezervacije na adresu

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!