www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Naslovnica > Komentari > TUNO ZA URED PREDSJEDNIKA RH - KOMENTAR NA LANAK DRAGE PILSEL - NE PUCAJTE U KOLUMNISTE
Nedjelja, 05 Srpanj 2020
 
 
TUNO ZA URED PREDSJEDNIKA RH - KOMENTAR NA LANAK DRAGE PILSEL - NE PUCAJTE U KOLUMNISTE
Srijeda, 10 Oujak 2010

Drago Pilsel, savjetnik Ive Josipovia za analitiku, ponovno jaše. Nakon što je novinaru zaprijetio tubom zbog pitanja o njegovoj burnoj mladosti, a onda svim novinarima ispriao u detalje kako je umalo zapalio kino i kako je "mrtav pijan nakon nekakve ajanke" kamenovao sinagogu, Pilsel je na portalu Regional Express napisao kolumnu o – kolumnistima.
U potpunosti lanak moete proitati na portalu

http://regionalexpress.hr/site/more/ne-pucajte-u-kolumniste/

'Em te jebe (konano deklasirani) iak, em te jebu ovi u Glavaševoj novini, em te jebe nekakav Despot ili siroti Ivkoši u Veernjaku, em te netko stalno jebe. Furt te silni idioti razvlae. Letica, Piska, Mikleni, Šola i još ne znam tono kako se zove sva ta kopilad', piše Josipoviev šef analitike.


KOMENTAR NA LANAK


Predsjedniku Republike Hrvatske
gosp. Ivo Josipovi

Poštovani gos. Josipovi,
moram Vam se obratiti jer je ovaj lanak u prilogu  kod mene izazvao tugu, ne bijes nego TUGU. Predsjednik i Ured predsjednika je vrh jedne drave. Koliko god neka zemlja bila siromašna, mala, zaostala, mislim da u Uredu predsjednika mora okupiti kvalitetne ljude po obrazovanju, moralu, pristojnoj komunikaciji. Sto je ovo gosp. Predsjednie koje su ovo javne rijei jednog Vašeg savjetnika, kakav je ovo govor, rjenik, koje je ovo obrazovanje? Mogu li pomisliti da je to stil komunikacije u Vašem uredu? Kakav je odnos Vašeg savjetnika prema ljudima kada ima i iskazuje prezir prema vlastitim roditeljima? Vaše je pravo bilo pozvati najbolje ljude ove zemlje. Dali je ovo najbolje što ova zemlja ima ?

Gospodine Predsjenie majke raaju djecu,Vaša majka je rodila Vas i strepila je nad Vama, strepi i danas, moja djeca su meni najviše što imam. Majke ne raaju"kurvine sinove" (oprostite na izrazu, tako se izrazi nitko drugi nego Vaš savjetnik).
Juer na Dan ena bila sam na prijemu kod Vas. Vidjeli ste da su Vam ene došle s izrazima poštovanja i potpore u obavljanju vanih poslova za ovu zemlju.
ene ove zemlje iskazale su mnoge napore u traenju mira, obrani, ouvanju obitelji,teškim materijalnim uvjetima.
Oekujemo samo poštovanje i dostojanstvo svake osobe i zemlje koja nam je domovina. To oekujemo i iz Ureda predsjednika RH.
Uz svako dobro.

Marija Sliškovi
Dalmatinska 8-Zagreb
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!