www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Subota, 31 Listopad 2020
 
 
POLJOPRIVREDNA ZADRUGA VUKUI - PRIOPENJE ZA JAVNOST
etvrtak, 12 Kolovoz 2010

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE UPANIJE – PODRUNICA BENKOVAC

POLJOPRIVREDNA ZADRUGA VUKŠI

itelji Zadarske upanije sve se više obraaju Stranci hrvatskog zajedništva na teške posljedice veliine pljake i uništenja gospodarskih subjekata, a naroito poljoprivredne zadruge Vukši u  selu Vukši kod Benkovca. Devastirane objekte zadruge smo fotografirali te slike dostavljamo sredstvima javnog priopavanja koje govore više od rijei.

Prije srpske agresije na Republiku Hrvatsku „Poljoprivredna zadruga Vukši“ bila je uzor zadrugarstva u Zadarskoj upaniji, a imala je 1990. godine 300 (tristo) zaposlenih radnika.

Ista zadruga nakon završetka Domovinskog rata 1995. godine odlazi u steaj koji traje do danas. Evo prošlo je i 15 godina od završetka rata, ali i dalje traje steaj. Naalost, uglavnom „politika“ „politiari pojedinci“ nezavisne Hrvatske su stimulirali i odgovorni za stanje u Zadarskoj upaniji kakvo je danas.

Dakle, pojedinci „politiari“ svojim stilom u Zadarskoj upaniji obmanjuju hrvatski narod kada je u pitanju razvoj zadrugarstva i poljoprivrede, a ustvari samo je šminka za hrvatsku javnost. Tendenciozno, ali i bez ideja na ovim prostorima, ne ele ništa promijeniti kako bi se organizirano otvarala radna mjesta u poljoprivredi.

Stranka hrvatskog zajedništva ima rješenja, okrenuti se proizvodnji, ega vladajue stranke danas nisu svjesne stoga ništa i ne poduzimaju.

Poslano:
1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. USKOK-u
4. upanijskom dravnom odvjetništvu u Zadru

U Benkovcu, 11. kolovoza 2010. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA,
ZADARSKE UPANIJE,
PODRUNICA BENKOVAC
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!