www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Utorak, 20 Listopad 2020
 
 
UDBINA U SLICI VIENA OIMA OSKARA ARUNIA
Utorak, 14 Rujan 2010

U Udbini je obiljeen Dan hrvatskih muenika 11.09.2010. godine. Gospiko-senjskom biskupu dr. Mili Bogoviu nakon pet godina gradnje predani su kljuevi novoizgraene crkve. Oko 15.000 vjernika pratilo je misu koju je predvodio vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Pulji.

Od poznatog i cijenjenog fotografa gosp. Oskara Šaruni, koji sa srcem fotografira, dobili smo ove vrijedne i prekrasne fotografije. Gosp. Šaruni skuplja i biljei sva vanija dogaanja, susrete, promocije... Fotografira dogaanja kojemu je svrha dobrota, istina, ljubav prema Domovini, vjeri... Svoje fotografije besplatno ustupa i svojom arhivom biljei povijest.

A ovo na Udbini je bila povijest. Na portalima se vrte više manje iste fotografije, ve poznati bojkot javnih medija, ali zato ovdje na ovome mjestu moete vidjeti etrdesetak Oskarovih fotografija. Hvala Oskare!!!

U ime Hrvatskoj sabora nazoan je bio predsjednik Sabora Luka Bebi, mnogi hrvatski dunosnici te predstavnici hrvatskoga politikoga, kulturnoga i javnog ivota.

Hrvatsko rtvoslovno društvo sa 120 hodoasnika i predsjednikom prof. Zvonimirom Šeparovi uestvovali su ovom hodoašu. Zahvaljujemo se i gosp. Anti Belji na organizaciji putovanja.
Jadranka Lui
tajnica HD-a
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!