www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Utorak, 20 Listopad 2020
 
 
PODRKA PROGONJENIM HRVATSKIM BRANITELJIMA
Petak, 14 Sijeanj 2011
Poštovani! 
Mnogo toga su borci za Hrvatsku pretrpjeli ali smatram da je ovo prevršilo ašu pa ma od koga da dolazi. Što se to dogaa u kuhinji politiara, legalne Vlade i predsjednika Hrvatske drave koje je izabran voljom naroda. Sve je farsa i trgovina. Hrvatska je bila ucjenjivana i prisiljena da da aboliciju zloincima i zloinima nad Hrvatima kako bi joj se vratilo Podunavlje. Za ulazak u Europu koja nam i ne treba morala je izruiti generala Gotovinu i ostale generale. Srbija kao rezultat uspješnih pregovora i posjete predsjednika Tadia izdaje naloge za hapšenje hrvatskih branitelja.

Na opi revolt branitelja i graana Srbija pristaje da po uzoru na Hrvatsku abolira Hrvatske branitelje, koja ironija. Pa gdje me netko moe prisiliti da mu nešto vratim ako mi nije posudio?

Hrvatski branitelji ne smiju pristati na tu zamku ve od Hrvatske Vlade zahtijevati poništavanje Srpskih lista Hrvatskih branitelja, a ne aboliciju jer abolira – oprašta se nešto što je netko i uinio. Obrana svog ognjišta nikada i nigdje u svijetu nije kategorija zloina ve dunosti i domoljublja. Pa ak i u Svetom pismu.

Osjetili su slabost vlade i potrebu za njihovim glasovima pa je ucjenjuju. Stvorite stranku Hrvatskih domoljuba. Boraca za Hrvatsku udruite srodne udruge pa uslove diktirajte Vi. Projugoslavenska Vlada sigurno odgovara samo dravnim neprijateljima i  nekim politiarima.

Slovenija, 14. sijeanj 2011-01-14
elimir Kuatko
 

 


KLUB HRVATSKIH POVRATNIKA IZ ISELJENIŠTVA  PODRAVA PRAVEDAN ZAHTJEV HRVATSKIH BRaNITELJA I PRIDRUUJE SE POZIVU ZA PROSVJEDIMA
 

POASNI BLEIBURŠKI VOD PODRAVA PRAVEDAN ZAHTJEV HRVATSKIH BRaNITELJA I PRIDRUUJE SE njihovu POZIVU ZA PROSVJEDIMA

 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!