www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Ponedjeljak, 30 Oujak 2020
 
 
POMO ZA HRVATSKOG BRANITELJA VELJKA MARIA U BEOGRADSKOM ZATVORU
Petak, 04 Oujak 2011
Slijedom obavijesti poruke preuzete s portala HKV-a i portala UHD 91  http://www.uhd91.com/uhd91/humanitarne-akcije/1501-pomo-za-obitelj-tihomira-purde-i-veljka-maria.html  danas sam uplatio novani prilog pomoi.

Odluio sam provjeriti podatke i pronaci obitelj Veljka i Marijane Lonarevi Mari u Grubišnom Polju. Uspio sam doi do telefonskog broja i razgovarati s ga Marijanom. Njezin suprug 9 mjeseci je beogradskom zatvoru, kao optueni hrvatski branitelj o emu se šuti i premalo zna, ponajviše zbog nezainteresiranosti hrvatskih medija.

Kroz razgovor s ga Marijanom Lonarevi Mari doznao sam slijedee: njezin suprug Veljko Mari u beogradskom je zatvoru vise od 9 mjeseci te je obolio od dijabetesa (okolnosti stresa), a pritvor podnosi sve tee, predstavnici veleposlanstva RH ga posjeuju, djelatnici od svoje strane ine što mogu, odnosi su vrlo  korektni.

Supruga ima mogunost dvije posjete mjeseno, u trajanju samo 1 sat vremena (stroi reim nego u Haagu, komentar DB), odlazi redovito u Beograd putuje u oba smjera u jednom danu i na to trosi znatna financijska sredstva uz potrebno donošenje hrane, posebno voa i dr. potrepština suprugu obitelj Mari ima troje sinova, Karlo (12 g.), Filip (8.g.) i Patrik (7 g.), ga Marijana je zaposlena kao spremaica najpotrebnija pomo su financijska sredstva za posjete suprugu, za troškove odvjetnika u Beogradu, za djecu na raun
Marijane Lonarevi Mari 
PBZ   2340009 - 3213562912

Adrese za kontakt:
Marijana Lonarevi Mari

Ivana Nepomuka Jemeršia 48
43 290 Grubišno Polje


Veljko Mari
Specijalni odjel za ratne zloine

Ustanika 29
11000 Beograd
Srbija
Preporuam pisma podrške hrvatskom branitelju zatoenom u beogradskom zatvoru kao i pomo obitelji u Grubišnom Polju.

Damir Borovak
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
  
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!