www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 01 Travanj 2020
 
 
HRVATSKA U IEKIVANJU HAAKIH PRESUDA!
etvrtak, 31 Oujak 2011
Neizvjesnost zapljuskuje Hrvatsku. Velika pobjednika Hrvatska vojska, osloboditeljskog Domovinskog rata, baena je na koljena, od strane izdajica i neprijatelja suverene drave Hrvatske, koji su se uspjeli domoi vodeih, elnih poloaja, nakon Domovinskoga rata u RH. Oni koji nikada nisu bili za Slobodnu Hrvatsku Dravu, sada vladaju Hrvatskom i raduju se svakome napadaju na Hrvatske branitelje i narod. Tako imamo i najnovije napade Stipe Mesia na Hrvatsku Biskupsku Konferenciju, što je pozvala hrvatske katolike vjernike, da se mole za pravedne oslobaajue presude hrvatskim generalima u Haagu. Jedan Stipe Mesi ne moe zamisliti oslobaajue presude u kojima bi se odbacile njegove cinkerske optube. A tako slino misli i Mesiev nasljednik s Pantovaka Ivo Josipovi. Da bi se moglo dobro udovoljiti njegovu osobnom prijatelju Borislavu Tadiu, koji tvrdi kako bi oslobaajue presude hrvatskim generalima bile štetne. On pobjede u Hrvatskom Domovinskom ratu smatra zloinima, jer se nisu ostvarili oni SANU-memorandumski planovi Velike Srbije, sve do Virovitice na sjeveru i Karlobaga na jugu Republike Hrvatske, koje je programirao njegov otac akademik SANU Ljuba Tadi. Tako je Hrvatska podijeljena i na ovim presudama koje e se izrei 15 travnja trojici hrvatskih generala u Haagu. Dok se jedni mole za njihovu pravednu oslobaajuu presudu, drugi-Mesievci napadaju pozive hrvatskih Biskupa, koji ele molitvom pomoi tamošnjem Sucima da se oslobode svih onih anglosaksonaca kojima je Slobodna Hrvatska bila i ostala trn u oku.

Za presude svojim generalima posebno strepe hrvatski branitelji Domovinskoga rata, jer dobro znaju što je sve s njima radio i radi Stipe Mesi i njegova jugokomunistiko udbaška bratija.

Na alost i tu su opet podijeljeni, jer ratni "Porunik Stiv" Zvonimir Trusi organizira skup na Jelaievom trgu u Zagrebu petnaestoga, a general eljko Sai šesnaestog travnja.

Red bi bio da se Hrvatski branitelji ne daju dijeliti i da dou i 15. i 16. travnja na Jelaiev trg zbog slavlja ili prosvjeda.
U svakom sluaju neka se Mesievci ne raduju, jer Hrvatski branitelji nikada više nee dozvoliti da ih se progoni, što su po cijenu ivota branili Hrvatsku, rušei zloglasnu tamnicu robijašnicu hrvatskoga naroda, prvu i drugu jugotvorevinu. Ako ustreba bit emo sigurno spremni i za novi oslobaajui domovinski rat!                    

SSH
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!