www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Naslovnica > Ratni zloini '91-'95 u BiH > KRVNICI MUAHEDINI - ANTE KUNEK
Utorak, 11 Kolovoz 2020
 
 
KRVNICI MUAHEDINI - ANTE KUNEK
Utorak, 31 Svibanj 2011
Pred Boi, 1992.g. pratio sam konvoj od deset kamiona, natovarenih sa streljivom, lijekovima i hranom i to je išlo od Splita, preko Tomislav grada, cestom spasa i dalje preko planina, sve za muslimane u Zenicu.

Bio sam u prvom kamionu, pored vozaa Omera. Kad smo došli  do Sovia vrata ispod  Vran planine i kad sam vidio strmu i opasnu cestu spasa, zaustavio  sam konvoj da se vozai  odmore. Tada je iz jednog  kamiona izašlo  pet muahedina azijata, obuenih kao Talibani. Prišao sam njima i engleskim govorom upitao od kuda su. I voa grupe ree iz Pakistana i drugi rekoše iz Afganistana. Na pitanje, zašto ste došli rekoše: ”Poginuti za islam.'' Predveer došli smo u Jablanicu i tu sam ostavio taj konvoj, jer sam vidio iz razgovora sa Omerom, da e muslimani napasti. Pomou  fratra, pronašao sam roaka, rodbina moje pok. majke i ostao sam kod roaka. Sutradan, otišli smo u muslimanski promibeni ured. I tu je sve bilo napisano hrvatskim pismom i tiskano u Sarajevu. “Naprijed brao muslimani ihadom se Bosna brani”. “Sve od Une pa do Pakistana, to e biti zemljica islama’’. Tu je bila u izlogu na staklu prilijepljena uputa što znai biti muahedin. I u šestoj toki, bilo je napisano, kada pogine za islam, da njega u raju eka sedam  nevinih djevojaka. Rekoh roaku, tiho na uho, muslimani su jedini, koji  vjeruju, da i mrtav musliman moe spolno opiti.

Otišli smo na groblje, na grob moje pokojne sestre i tu na groblju veliki  kri  od eljeza  bio je savinut i roak ree, evo što nam muslimani rade. Iz Jablanice  otišao sam do roaka u Grabovicu, 15.km. junije od Jablanice, selo na lijevoj obali Neretve u uskome kanjonu. Kad sam se oprostio od roaka u Jablanici, znao sam da se više neemo vidjeti. Stradao je, zajedno  sa ostalih  šezdeset  Hrvata i  ena, kad su muslimnani bez borbe, zauzeli Jablanicu. U Grabovci, rodjak, Vinko Ravli, pokazao je dvije splavi, napravljene na bavama od benzina i sakrivene ispod peina na Neretvi, koja je tu široka, radi  brane, za  hidroelektranu. Rodjak je to spremio za bjeanje ako muslimani napadnu. Napustio sam Grabovicu, cestom  preko  planine abulje, selo Vrdi, gdje sam kao dijete prohodao i došao sam u Široki  Brijeg. U sijenju 1993.g. muslimani su napali. Rodjak i selo, bilo je spremno na bjeanje. Na te dvije splavi, stale su  ene sa djecom i mlai muškarci. Veslanjem su prešli na drugu stranu Neretve i tada u planinu vrsnicu i nakon dva dana i dvije noi, po planini, došli su do naših kod Blidinjskog jezera. Rodjak je sa osamnaest muškaraca i šest ena otišao u strmu planinu Glogovo, kozjim putem  na lijevu stranu Neretve i nakon dva dana, po  opasnim  klancima, došli su do Mostara.

U Grabovici je ostalo tridesetero starijeg svijeta, koji nisu mogli i koji nisu htjeli bjeati. I nakon ivota pod muslimanima, jedne noi sa suludom vikom  alah i alah, muslimani su  te starce, muili i preklali s noevima. Te noi ubili su oca i majku, mladoga fratra, koji je prvu hranu od Karitasa iz  Hrvatske, dao muslimanima u Drenici, 3 km. junije od Grabovice, gdje je naša katolika crkva. Taj pokolj u Grabovici, to je uinila, najomiljenija muahedin brigada, Alije Izetbegovia, zvani Crni labudovi  uz  suradnju  muahedina od Bin Ladena, koje je njih 4000, Bin Laden poslao Aliji, na osobni zahtjev Alije. U Grabovici su ti Alijini i Bin Ladenovi muahedni saveznici Parage, razvaljivali naše grobnice, traei zlato, prstenje i ostalo, po  tijelima naših  pokojnika.

U Mostaru, gdje sam bio, svaku veer oko šest sati, kad  muslimani klanjaju, iz  istonog  Mostara, osuli bi paljbu po zapadnom Mostaru. Bio sam pored našega tenka, koji je tek tada odgovorio na njihovo izazivanje sa dva udarca na njihovu stranu i tek tada, muslimani bi prestali izazivati.

U danu POKOLJA u Grabovici u Jablanici je bio Sefer Halilovi, zapovjednik Alijinih muahedina i on je „osloboen’’ od toga nazovi “suda’’ u Haagu. Ta Alijina vojska, društvo kokošara, to nije bila nikakva vojska niti sila, koja  nije bila sposobna probiti obru oko Sarajeva, niti probiti etniki obru oko Bihaa, zajedno s Clintonom i njegovom Monikom i Hilari i spasiti Biha kojega je od srpskog etnikog POKOLJA, oslobodila i spasila  hrvatska  pobjednika vojska, na elu s Antom Gotovinom. Na razgovoru u Washingtonu, s Jankom Bobetkom i Gojkom Suškom, pred OLUJU, Amerikanci su molili i zahtijevali da naša vojska OSLOBODI   BIHA ali neka ne dira u KNIN. Gojko Sušak je nazvao predsjednika Franju Tumana i prenio je zahtjev Amerikanaca i Franjo, nasmijan je odgovorio, dobro. Samo idiot i kreten moe zahtijevati napad na Biha, sa srpskim “ljutim borcima” i njihovim tenkovima iza lea.

Da naši nisu osnovali  HERCEG BOSNU, za obranu, danas u BiH, ne bi bilo niti  hrvatske make. I sada u toj polovici, nekakvoj federaciji, gdje nema Mate Bobana, muslimanska vlada iz Sarajeva sve ini i radi s pritiscima na Hrvate da nas prisile na iseljavanje. Ne dozvoljavaju, da imamo svoju televiziju, a pomou lorda Ashwooda, uništili su i razvalili su i opljakali su Hercegovaku banku.


Pored Novog Travnika, domai Alijin muahedin, na ritualni  nain, Hrvatu  je odrezao glavu i tu krvavu glavu,  stavili su na pladanj i prisutnu  Hrvati morali su  tu glavu ljubiti. Sve je to opisano i napisano, sa svjedocima u Slobodnoj  Dalmaciji, urednik Josip Jovi. Umjesto brige iz zagrebakih fotelja i savjeta, kako trebamo ljubiti te miroljubive Bin Ladenove, muahedine, koji su i sada u Bosni, stanovnicima Zagreba je pametnije, uiniti NEŠTO, da pobjede tu zagrebaku jugokomunistiku gradsku upravu i hrvatski narod oslobode od zloinca, nazovi Tite, sa ijim je nareenjem jugokomunistiko etnika fašistika rulja izvrila
POKOLJ, nad hrvatskim narodom.


Agresorski srpski etnici u savezu sa jugokomunistikom armijom, razvalili su hrvatsko mjesto Ravno u BiH i Alija Izetbegovi predsjednik BiH, ree:"To nije naš rat.'' Umjesto zajednike borbe protiv srpskog agresora na BiH, A. Izetbegovi, sa njegovom ''Islamskom deklaracijom'' za uspostavu muslimanske drave u Europi, otvorio je vrata za pokolj u BiH. U trajanju od osam mjeseci, A. Izetbegovi, sa svojim ''muahedinima'' i ''muahedinima'' Bin Ladena, napadao je na Hrvate u Lašvanskoj dolini, sa izjavom Ejuba Gania, da Hrvati u Lašvanskoj dolini, moraju nestati. To je djelo, Alije i Ejuba Gania dok je Hrvatska tih dana u Hrvatsku primila i zbrinula preko 100.000 muslimana, koji su u Hrvatsku pobjegli iz BiH, bjeei od etnikog pokolja.


S pobjedama hrvatske vojske u OLUJI, Ante Gotovina je prisilio Miloševia i Aliju na prekid rata, gdje je tada u Dajtonu, Clinton, etnicima potpisao pola BiH, kao dar za njihovu agresiju na BiH. Sve su to posljedice Alijine, ''Islamske deklaracije'', s kojom je prevario muslimane u BiH, koji i sada u toj polovici BiH, provode Alijine upute, uz pomo, Inzakija, predstavnika Baraka Obame, protiv Hrvata u toj polovici BiH. Turci su u osvajanju prešli rijeku Drinu 1463.g. ubivši u Jajcu Stjepana Tomaševia, kralja, katolika Hrvata, prodiruu sa osvajanjima, dalje u Hrvatsku kidajui utrobu, hrvatskog naroda. Do 1463.g. zapadno od Drine, nije bilo muslimana i tu su ivjeli Hrvati, koje su Turci, sa terorom, prevodili u muslimane. Odlaskom povlaenjem Turaka u Tursku, 1878.g. Turci odoše i ostaviše tursku granicu na rijeci Uni i kod Neuma. Sve su to povijesne injenice, koje su poznate i BOSANSKOM  KONGRESU, koji nije sposoban to i priznati, nego i dalje zavarava s neistinama, koje su i dovele do uspostave srpske DRAVE u polovici BiH.    
 

Ante Kunek
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!