www.garaza.biz
Viktimologija Advertisement
Srijeda, 01 Travanj 2020
 
 
NEDJELJA 12. LIPNJA 2011. U PAKOTANIMA I 13. LIPNJA U ZAGREBU - SRETAN TI IMENDAN GENERALE!
Subota, 11 Lipanj 2011

Zagreb, 08. lipnja 2011.
Naš znak: RŠ42/11                                                   
Javnosti

SRETAN TI IMENDAN GENERALE!
ANTUNOVO U PAKOŠTANIMA i ZAGREBU 2011.


 U nedjelju, 12. lipnja 2011. godine u 10,30 sati u upnoj crkvi Uzašaša Gospodinova u Pakoštanima, rodnom mjestu poštovanog i voljenog generala Hrvatske vojske i heroja Domovinskog rata ANTE GOTOVINE, slavit emo Sv. misu i proslaviti Generalov imendan.

Nakon misnog slavlja ispred crkve e pjevai, lanovi udruge “Hrvatska bašina” odrati kratki koncert domoljubnih pjesama, a svi nazoni e moi potpisati imendansku estitku Generalu.

U ponedjeljak,  13. lipnja, u 19 sati u Crkvi Sv. Mati slobode u Zagrebu, na sam blagdan Sv. Ante, misno slavlje e predvoditi don Ante Vasilj. Svojim molitvama i pjesmom preporuit emo našu Domovinu, sve hrvatske branitelje, osobito sve uznike i Antu Gotovina, njegovom i našem zaštitniku Sv. Anti.

Svjesni da se Hrvatska danas još uvijek brani u Haagu, zahvalni Anti i svim hrvatskim braniteljima koji su u oruanoj borbi, s krunicom oko vrata i zagledani u Kri, obranili i naše pravo na ivot i POBIJEDILI, elimo moliti vjenog Pastira i Uitelja da nama i Anti udijeli svoj Mir i Vjeru u Pobjedu!

Uvjereni da Patnja i Kri nemaju zadnju rije, vjerujemo u pobjedu ISTINE, PRAVDE I LJUBAVI!

Pozivamo vas da se pridruite proslavi u Pakoštanama ili Zagrebu, estitate imendan i izrazite potporu generalu Hrvatske pobjednike vojske - ANTI GOTOVINI.

Jer s Antom su Istina i  mi - Hrvatski narod.

Udruga HVIDR-a rnomerec - Renato Šelj, predsjednik
Udruga Hrvatska bašina - Jasenka Poli Biliško i Milka Gojeta.
 
« Prethodna   Sljedea »
 
Top! Top!